Juventus lukter gull

Juventus vant 1-0 over Milan på eget gress i søndagens italienske toppkamp. Torino-klubben er bare fire poeng fra å forsvare serietittelen.

Arturo Vidal scoret oppgjørets eneste mål fra straffemerket etter 57 minutter. Milan-keeper Marco Amelia prøvde å ta ballen fra Kwadwo Asamoah, men kom for sent og felte den ghanesiske midtbanespilleren.

Gjestene fra Milano gjorde ingen svak opptreden i Torino, men klarte ikke å slå hull på vertenes forsvar.

Juventus leder serie A med elleve poeng ned til serietoer Napoli når det gjenstår fem runder. Antonio Contes lag står med 77 poeng og er sikret serietittelen når fangsten bikker 81 poeng.

Tidligere søndag ble Lorenzo Insigne matchvinner for Napoli fire minutter på overtid da Cagliari ble slått 3-2 på hjemmebane.

Napoli kom skjevt ut søndag. Etter 18 minutter sendte Victor Ibarbo gjestene fra Sardinia i føringen. Først tre minutter etter pause kom utligningen da Davide Astori nikket ballen i eget nett. (©NTB)