Russland slo tilbake

De russiske verdensmesterne slo Norge 2-0 i lørdagens landskamp i ishockey. Russland fikk dermed sin revansj etter tapet dagen før.

Det norske ishockeylandslaget imponerte stort ved å slå Russland 3-2 fredag kveld. Det var derfor ventet mer skjerpet motstand da lagene møttes på nytt i Stavanger lørdag.

Russland dominerte første periode, men maktet ikke å score på keeper Lars Volden (20). Som dagen før var Patrick Thoresen igjen meget god for det norske laget.

Etter den første hvilen økte russerne presset og beleiret det norske målet. Det virket som det kun var et tidsspørsmål før Russland kom til å score. Norge holdt unna helt til Viktor Tikhonov satte inn 1-0 etter 38.43 minutter.

Også i tredje periode holdt russerne kommandoen i oppgjøret. Etter åtte minutter kontret gjestene da kølla til Jonas Holøs brakk, og Alexander Radulov kunne fastsette resultatet til 2-0.

Lars Haugen ble kåret til Norges beste fredag. Dagen etter fikk målvaktkollega Volden den samme æren. (©NTB)