eple2
eple2

Visste du at dette fantes til kjøkkenet?

Det finnes utrolig mange redskaper og maskiner til kjøkkenet. Har du noen av disse?

Nordmenn trives på kjøkkenet, og trenden med å lage mat fra grunnen av har ridd Norge som en storm, og da er det særlig de yngste blant oss som er ivrigst.

I «Grottenveien 1, Rom for rom» hadde de funnet fram til disse nye, både nyttige og kanskje ikke fullt så nyttige tingene:

ismaskin
ismaskin

Maskinen over her lager is bare ved at du tilsetter fløte, sukker og smak. Denne heter Nemox Gelatissimo og har en veiledende pris på 5499 kr.

vakum
vakum

Denne maskinen vakumpakker ting, noe som er nyttig når du skal bruke Sous vide (se under) eller til å konservere ting. Denne heter FuturaVac, bormodell, og har en veiledende pris på 1995 kr.

sous-vide
sous-vide

SOUS VIDE: Dette er det nye store innen kokkekunst nå, en Sous vide-maskin til hjemmebruk. Det er rett og slett et vannbad som du legger vakumpakket mat i, for eksempel kylling, og så stiller du inn på korrekt temperatur. Maten vil da få jevn temperatur og kjøttet blir saftig og godt. Denne maskinen heter SousVide Supreme og har en veiledende pris på 4495 kr.

ispinner
ispinner

Ispinnemaskinen har du stående i fryseren, og så tar du den bare ut når du vil lage is. Da heller du bare saft i skålen, setter pinnene oppi, og så har du saftis på ca 8 minutter.

Denne maskinen heter Zoku Ispinnemaskin, og har en veiledende pris på 349 kr.

automatisk-visp
automatisk-visp
¨

Har du ikke lyst til å stå og røre i sausen selv, finnes det nå en visp som gjør jobben for deg. Denne heter Stirr automatisk visp, og har veiledende pris på 279 kr.

vinlufter
vinlufter

Har du ikke tid til å få luftet vinen på vanlig måte, eller at du ønsker deg en fancy ting som gjør det for deg, kan denne vinlufteren Vin Bouquet til veiledende 149 kr være tingen for deg.

epleskreller
epleskreller

Vil du gjøre matpakken til ungene litt mer spennende, kan denne epleskrelleren være noe for deg.Apple Master til veiledende pris 298 kr.