håndballspillere
håndballspillere

Her er kommoden til håndballjentene

Anne Kjersti Suvdal (Nordstrand IF) og Elisabeth Ellefsen (Bækkelaget) klarte å samarbeide godt i kommodebyggingen til tross for at de er rivaler.

I den sjette kommode-stresstesten til «Grottenveien 1, Rom for rom», var det håndballspillerne Anne Kjersti Suvdal fra Nordstrand IF og Elisabeth Ellefsen fra Bækkelaget som fikk prøvd seg.

Jentene klarte seg rimelig godt, til tross for at en tommel fikk smake hammeren midt i byggingen, og at de slet litt med monteringen på slutten.

De endte til slutt på en foreløpig nest sisteplass i stresstesten, med tiden 1:33:46.

Se alle resultatetene nederst.

Slik ble håndball-kommoden:

kommode-2
kommode-2

Kommodene kan bli dine

I slutten av mai vil alle kommodene bli auksjonert bort på et arrangement når alle leilighetene til «Grottenveien 2» skal selges. Inntektene går til et veldedig formål. Informasjon kommer på tv2.no.

Under kan du se alle kommodene som er satt sammen til nå.

kommode-1-forfra
kommode-1-forfra
Det er ikke ofte du ser to politikere med så forskjellige standpunkter i politikken, som Bjørnar Moxnes, leder i Rødt og FrPs Solveig Horne, samarbeide om noe så konkret som å sette opp en kommode på kortest mulig tid. Men det har de altså gjort her. – Jeg samarbeider jo daglig i bystyret med Carl I. Hagen, og han er jo en av landets største kranglefanter, og vi jobber godt sammen. Så å samarbeide med Solveig var en sann fryd! Det var overhode ikke noe problem. Vi utfylte hverandre godt, for hun var litt stresset og jeg var det omvendte, og til sammen fikk vi en god arbeidsdeling, sier Moxnes.

– Jeg samarbeider jo daglig i bystyret med Carl I. Hagen, og han er jo en av landets største kranglefanter, og vi jobber godt sammen. Så å samarbeide med Solveig var en sann fryd! Det var overhode ikke noe problem. Vi utfylte hverandre godt, for hun var litt stresset og jeg var det omvendte, og til sammen fikk vi en god arbeidsdeling, sier Moxnes.

Programlederne Stål Talsnes (TV2) og Phung Hang (NRK) satte opp og dekorerte kommoden (t.h.) sammen. Phung sto for det meste av dekoreringen med blant annet små ugler i gull på toppen. Byggingen gikk fint, selv om de brukte nesten en time mer enn ekspertene gjør på IKEA. – Det skulle bare mangle at vi brukte lengre tid enn ekspertene. Men det er vel bare å øve, så går det vel raskere. Og så må man ha en drill som virker, skikkelige arbeidsklær og en god plan, sier Stål til tv2.no.

– Det skulle bare mangle at vi brukte lengre tid enn ekspertene. Men det er vel bare å øve, så går det vel raskere. Og så må man ha en drill som virker, skikkelige arbeidsklær og en god plan, sier Stål til tv2.no.

kommode-stål-og-phung
kommode-stål-og-phung
radiokommode kommode grottenveien 1
radiokommode kommode grottenveien 1
Bjørn Faarlund (P4) og Geir Schau (Radio Norge) klarte kommodebyggingen (t.v.) greit nok, men når de skulle dekorere den møtte de på vanskeligheter. – Der var nok de feminine sidene godt gjemt. Vi var dårlige på det. Derfor valgte vi et minimalistisk uttrykk på den. Men det ble selvfølgelig kjempefin, sier Schau om kommoden. – Det ble litt flammer og morgenfugler, det var jo et tema. At vi brenner for det vi gjør og at vi er tidlig oppe.

– Der var nok de feminine sidene godt gjemt. Vi var dårlige på det. Derfor valgte vi et minimalistisk uttrykk på den. Men det ble selvfølgelig kjempefin, sier Schau om kommoden.

– Det ble litt flammer og morgenfugler, det var jo et tema. At vi brenner for det vi gjør og at vi er tidlig oppe.

Yousef Assadiq (Muslim) og Elisabeth Løland (Kristen) klarte å sette sammen kommoden på raskest tid så langt. At den kun ble malt rød, var på grunn av dålig tid. – Vi bestemte oss for at vi skulle ha knæsje farger til et barnerom og så hadde vi store planer, men så gikk tiden så fort. Da ble den helt rødt, med andre farger på beina. Den ble veldig knæsk da, mener Yousef.

– Vi bestemte oss for at vi skulle ha knæsje farger til et barnerom og så hadde vi store planer, men så gikk tiden så fort. Da ble den helt rødt, med andre farger på beina. Den ble veldig knæsk da, mener Yousef.

Kommode-religionssamarbeid
Kommode-religionssamarbeid
kommode-tore-torell
kommode-tore-torell
Da komiker Christer Torjussen og tryllekunstner Tore Torell skulle samarbeide om å sette sammen kommoden, bannet Torjussen seg igjennom oppgaven. – Nei men satan. For svarte da. Det måtte jo skje før eller siden. Det er noe som har gått i veggen før jeg har fått satt det sammen altså, sier Torjussen forbannet til kommoden som ikke vil samarbeide med ham.

– Nei men satan. For svarte da. Det måtte jo skje før eller siden. Det er noe som har gått i veggen før jeg har fått satt det sammen altså, sier Torjussen forbannet til kommoden som ikke vil samarbeide med ham.

Håndballspillerne Anne Kjersti Suvdal (Nordstrand IF) og Elisabeth Ellefsen (Bækkelaget) lagde denne blå kommoden med hvite håndtak. De klarte å samarbeide til tross for at de til vanlig er bitre konkurrenter på banen.
komode-håndballjenter
komode-håndballjenter

RESULTATER AV STRESSTESTEN:

Yousef Assidiq (Islam) og Elisabeth Løland (Kristendom) Tid: 1:19:50

Bjørnar Moxnes (Rødt) og Solveig Horne (Frp) Tid: 1:21:13

Bjørn Faarlund (P4) og Geir Schau (Radio Norge) Tid 1:22:56

Stål Talsnes (TV 2) og Phung Hang (NRK) Tid: 1:28:03

Anne Kjersti Suvdal (Nordstrand IF) og Elisabeth Ellefsen (Bækkelaget) Tid: 1:33:46

Christer Torjussen (komiker) og Tore Torell (tryllekunstner) Tid: 1:58:00