Song
Song

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Alex Song vil tilbake til Arsenal

Og han får kanskje med seg Salomon Kalou til Emirates. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Den tidligere Chelsea-spissen Salomon Kalou røper at han kan tenke seg en overgang til Arsenal i sommer, skriver The Sun. Kalou (27) har scoret sju mål siden han kom tilbake etter et lenger skadeopphold i februar.

– Jeg ville elske å returnere til Premier League, sier Kalou.

Barcelona har tidligere vært nevnt i forbindelse med Newcastle-keeper Tim Krul. Også den italienske storklubben Milan har nederlenderen på ønskelisten, hevder Daily Mirror. Rossoneri vil bla opp 130 millioner kroner for Krul. Keeperen er ute for resten av sesongen med en skulderskade, og har en kontrakt som løper ut i 2017.

Barcelonas midtbanespiller Alex Song skal være lysten på en retur til Emirates. Dette skriver Metro. Ifølge Rigobert Song er nevøen lei av å sitte på benken i Barcelona. Manchester City og Inter har vist interesse den siste tiden, men ifølge onkel Song er Arsenal det eneste aktuelle alternativet i England.

LES OGSÅ: Se Solbakkens Liverpool-tirade
LES OGSÅ: Offsideplassert van Persie sikret Manchester United-poeng: – Det går for fort for assistentdommerne

Arsenals midtstopper Thomas Vermaelen er innstilt på å kjempe for fremtiden sin i Arsenal, melder Mirror. 27-åringen ble vraket i forrige måned, og har slitt med å danke ut Per Mertesacker og Laurent Koscielny.

Thomas Vermaelen (Foto: John Walton/Pa Photos)
Thomas Vermaelen (Foto: John Walton/Pa Photos)

Den tidligere Arsenal-strategen og nåværende Manchester City-utviklingssjef Patrick Vieira sier at Samir Nasri blir i klubben uansett. Paris St-Germain har Nasri høyt oppe på sin ønskeliste.

Det skjer mye rart i russisk fotball. For noen måneder siden solgte Anzji Makhatsjkala Christopher Samba til Queens Park Rangers. Nå vil de kjøpe ham tilbake, ifølge Daily Star.

Ricky van Wolfswinkels overgang til Norwich går i vasken dersom kanarifuglene rykker ned fra Premier League. Ifølge Daily Mail har nederlenderen en klausul i kontrakten som gjør at han ikke behøver å spille Championship-fotball.

KLAR FOR NORWICH: Ricky van Wolfswinkel (Foto: Armando Franca, © AF JW**LON**)
KLAR FOR NORWICH: Ricky van Wolfswinkel (Foto: Armando Franca, © AF JW**LON**)

Manchester City-spiss Roque Santa Cruz er i samtaler med den brasilianske klubben Botafogo. 31-åringen har vært på lån i Malaga denne sesongen.

Wigan ønsker å hente Deportivo La Coruna-spissen Riki på free transfer i sommer.