United avga poeng

Manchester United utlignet to ganger i 2-2-kampen borte mot West Ham og tok et nytt steg mot sitt 20. seriemesterskap.

Tittelforsvarer Manchester City slo Wigan 1-0 i en forsmak på FA-cupfinalen i mai. Carlos Tevez ble matchvinner sju minutter før slutt, og dermed tok City innpå byrivalen med to poeng. Likevel er gullkampen ganske sikkert tapt.

Antonio Valencia og Robin van Persie utlignet hver sin gang da United unngikk tap i Øst-London. Forspranget til City er på 13 poeng, og United trenger bare seks poeng på sine fem siste kamper for å bli mester.

Det forutsetter at City vinner alle sine seks siste kamper.

West Ham tok ledelsen da Ricardo Vaz Te nikket i mål etter et drøyt kvarter, men Valencia utlignet før pause med sitt første mål for sesongen.

Mohamed Diame sendte hjemmelaget i ny ledelse med et flott skudd i det 56. minutt, og en stund så det ut som United var på vei mot sitt femte serietap for sesongen. (©NTB)