Suarez
Suarez

Tror på jevn toppscorerduell mellom Suarez og van Persie

Men ekspertene tipper Luis Suarez vil bli kronet som Premier Leagues toppscorer ved sesongslutt. Si din mening!

Foran tirsdagens kamper i Premier League topper Luis Suarez toppscorerlisten med 22 fulltreffere på 32 kamper.

LES OGSÅ: Van Persie vs. Suarez: Sjekk hvem som vinner spissduellen

Robin van Persie, som bøttet inn mål i sesongstarten, har foreløpig notert seg for 20 fulltreffere.

Seks serierunder gjenstår i Premier League.

– Det blir nok jevnt mellom dem, men siden Suarez allerede har to mål mer så tror jeg at han kommer til å stikke av med toppscorertittelen

Tror på jevn duell
Ekspertene tror kampen om den prestisjetunge toppscorertittelen i Premier League blir en jevn duell mellom de to stjernene i sesonginnspurten.

– Det blir nok jevnt mellom dem, men siden Suarez allerede har to mål mer så tror jeg at han kommer til å stikke av med toppscorertittelen til slutt, forteller Premier League-ekspert Petter Myhre til TV 2 Sporten.

Før han fortsetter:

– Både Liverpool og Manchester United har et overkommelig kampprogram igjen så jeg tror begge kommer til å score flere mål i sesonginnspurten. Men for van Persie sin del så tror jeg at det kommer til å bli vrient å snyte Suarez. Han blir nok vanskelig å hente igjen, spår han.

LES OGSÅ: Neville vraker Suarez fra årets lag i Premier League

Robin van Persie (Foto: CLINT HUGHES/Ap)
Robin van Persie (Foto: CLINT HUGHES/Ap)

– Kan ende på mellom 25 og 30 mål
– Hvor mange mål tror du at de kommer til å ende på til slutt?

– Suarez har jo 22 mål allerede og van Persie 20. Jeg tror nok de lander på et sted mellom 25 og 30 mål til slutt. Begge er i hvert fall kapable til å lande på 25 mål med tanke på de seks kampene som er igjen, svarer Myhre – som mener van Persie og Suarez begge har gjennomført strålende sesonger for sine lag.

– Angripere som scorer mellom 25 og 30 seriemål i løpet av en sesong har hatt en ekstremt god sesong for sitt lag, minner han om.

LES OGSÅ: Dette er Europas poengkonger

suarez
suarez

Støttes av Solbakken
Tidligere Wolves-trener Ståle Solbakken tror i likhet med Myhre at Liverpools Suarez kan feire toppscorertittelen ved sesongslutt.

– Jeg tror Suarez blir toppscorer fordi han ligger to mål foran nå. Og det er ikke sikkert at van Persie spiller samtlige kamper i sesonginnspurten med tanke på Sir Alex Fergusons roteringer på laget. Det kommer garantert Suarez til å gjøre, fastslår han.

DEBATT:
Hvem tror du blir toppscorer i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under!