Holly Holm legger opp uten å møte Brækhus

Holly Holm legger boksehanskene på hylla. Det sa hun på en pressekonferanse hjemme i Albuquerque tirsdag kveld, melder Albuquerque Journal.

Hun sa hun vil fortsette med sport, men fra og med nå er det mixed martial arts (MMA) hun vil satse på. Dette har hun sagt også tidligere, så noen stor bombe var det ikke den amerikanske jenta kom med.

Det betyr at det aldri kommer til å bli noen kamp mellom Brækhus og Holly Holm, men det er heller ikke så overraskende, for det har pågått forhandlinger om en slik kamp i over to år, uten at promotorene er kommet til enighet.

– Jeg har sagt meg villig til å møte Holly Holm i Albuquerque, dersom det også blir en kamp i Europa. Det har jeg gitt Nisse Sauerland beskjed om å formidle til folkene som forhandler på vegne av Holm, fortalte Brækhus til NTB i Berlin for tre uker siden.

Etter dette forandret Lenny Fresquez, Holms promotor, taktikk. Da var det plutselig ikke så interessant med to kamper, som han bare noen dager tidligere hadde gått knallhardt inn for. (©NTB)