Mohammed Fellah gratuleres etter 6 1 scoringen for VIF mot Frigg. (Foto: TV 2)
Mohammed Fellah gratuleres etter 6 1 scoringen for VIF mot Frigg. (Foto: TV 2)

Fellah tilbake med perlemål: – Utrolig deilig

Mohammed Fellah viste at han er fullt restituert og klar for større oppgaver da Vålerenga utklasset naboen Frigg.

Frigg – Vålerenga 1-6

Majorstua (TV 2 Sporten): Midtbaneeleganten spilte sin første kamp siden benbruddet mot Bærum i januar, fikk 90 minutter og leverte en suser i hjørnet og to målgivende pasninger i comebacket.

– Det var utrolig deilig å komme i gang igjen. Kroppen føles bra nå. Jeg har trent godt, og det ser man i dag, sier Fellah til tv2.no.

– Bør du være i elleveren mot Start fredag?

– Jeg blir skuffet hver gang jeg ikke starter. Sånn er det bare. Jeg vet jeg kan bidra med mine kvaliteter. Men Rekdal har sikkert en plan, sier Oslo-gutten som helt tydelig har trent overkropp denne vinteren.

Se kampreferatet øverst i artikkelen.

Mustafa Abdellaoue scoret sine første mål etter returen til VIF tirsdag kveld, og begge kom etter pasning fra Fellah.

– Det var moro å score to mål. Det er viktig uansett om det er trening eler kamp. Jeg og Fellah fikk til mye bra. Det er godt å ha ham tilbake, sier Mos til tv2.no.

Trener Kjetil Rekdal mente Vålerenga spilte på seg selvtillit i regnværet på vestkanten selv om motstanden trolig blir å finne rundt midten av 2. divisjonstabellen denne sesongen.

– Det var en gjeng som hang mer sammen, vi hadde mer press på ballfører og var mer distinkte i angrepsspill. Målet vi slapp inn var irriterende, men det var en tilfeldighet. 6-1 er godkjent. Det var godt for guttene å score mye mål, sier Rekdal.

Kom under tidlig
De pinlige cupnederlagene har kommet hyppig for Vålerenga de siste sesongene, og supporterne, som allerede har fått en blytung start på sesongen, tenkte nok tilbake på Kjelsås- og FK Tønsberg-fadesene da Kristoffer Eide sendte Frigg i ledelsen etter elleve minutters spill.

Nok et tidlig baklengsmål for VIF, og Frigg-supporterne, som foranledningen var plassert i svingen rundt 130 meter fra buret Eide scoret i, fikk en sjelden anledning til å fremføre låten ”Frigg er digg”.

Å komme under mot lag fra lavere divisjoner i NM har vist seg trøblete for Tippeliga-klubbene flere ganger, men i Bojan Zajic brukte kun ni minutter på å sette inn 1-1-målet da han skrudde et frispark fra rundt 20 meter over muren og i hjørnet.

Les også: Nå skal Bratseth junior stoppe Vålerenga

Og kun tre minutter senere ble Mustafa Abdellaoue spilt gjennom i bakrommet og satte ballen sikkert forbi Rune Bratseth-sønn Eivind på halvdistanse. Det var spissens første mål siden returen til gamleklubben.

Ytterligere seks minutter senere pirket Morten Berre inn en corner og avansementet virket i grunn å være i boks. Like før pause ble Mos stusset gjennom og plasserte nok en gang ballen sikkert tilside for keeper Bratseth.

Artikkelen fortsetter under bildet

Keeper Eivind Bratseth er på bærtur da Mos gir VIF ledelsen 2-1 mot Frigg. (Foto: TV 2)
Keeper Eivind Bratseth er på bærtur da Mos gir VIF ledelsen 2-1 mot Frigg. (Foto: TV 2)

Vålerenga hadde full kontroll etter pause og gjorde tidvis akkurat som de ville. Mohammed Fellah startet sin første kamp etter beinbruddet mot Bærum tidlig i vinter briljerte til tider mot 2. divisjonslaget fra vestkanten.

Simon Larsen nikket en corner kontant i hjørnet før Fellah dro seg inn i banen og curlet ballen vakkert i hjørnet med favorittfoten foran drøye 1.000 tilskuere i regnværet på Frogner stadion.

Deler av VIF-fansen uten paraply tok derfor feiringen inne i bussen bak tribunen de siste minuttene.