HAR IKKE KLART Å SNU SKUTA: Dean Saunders og Wolverhampton sliter i bunnen av Championship. (Foto: Nigel French)
HAR IKKE KLART Å SNU SKUTA: Dean Saunders og Wolverhampton sliter i bunnen av Championship. (Foto: Nigel French)
tippesaken_header
tippesaken_header

Championshipinnspurt på oddsen tirsdag

Wolves styrer mot to strake nedrykk

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Wolverhampton Wanderers - Hull City H: 2,70 U: 2,85 B: 2,20

Totalodds: 2,20

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Wolverhampton Wanderers - Hull City H: 2,70 U: 2,85 B: 2,20

Wolverhampton har 4-0-3 på sine siste sju, men det er ikke godt nok. De hadde seks lag bak seg tidlig i lørdagens kamper, men 1-0-ledelsen hjemme over Huddersfield ble til 1-3-tap og nest sisteplass. Dårligere enn 2-1-1 på de fire som står igjen vil høyst sannsynlig bety at klubben rykker ned for andre sesong på rad. Vertenes hadde en kort periode med få fravær, men nå er seks mann er skadet. O'Hara (mb) ble utvist i helgen. Han skal normalt sone i tre kamper, men klubben vil anke. Om O'Hara kan spille her avgjøres i løpet av dagen. Ward (mb) scoret hjemmelagets mål lørdag. Han fikk en smell i ribbeina, og kan miste oppgjøret. Hull er nr. 2, og etter 1-0-seier hjemme over Middlesbrough og 2-1-seier borte over Ipswich har de sju poeng ned til tredjeplassen. Opprykket skal altså være rett rundt svingen for manager Steve Bruce. Managersønn Alex (f) er ute for sesongen, men både Hobbs (f) og Fryatt (a) var tilbake i helgen. Evans (mb) er suspendert. Tigrene har 11-3-7 borte. Ulvene ser ut til å bli utryddet også på dette nivået, og når de taper hjemme for Huddersfield skal de få det tøft mot seriens nest beste lag. 2,20 for B er godkjent betaling.

Et spennende kombinasjonsobjekt kan desperate Scunthorpe være borte mot Bury til 2,05. Bury tapte 0-1 hjemme mot nabo Oldham i helgen, og rykker med det ned. Bury sliter på alle fronter, og i dag savner de en rekke spillere, og motivasjonen må være så som så.

Få gratis kortleser her