Løke gleder seg til tøffe finalekamper

Györs stjernespiller Heidi Løke (30) venter to knalltøffe kamper mot Larvik i mesterligafinalen i håndball. Hun har likevel en god følelse før møtene med gamleklubben.

Dagen etter Larviks imponerende 27-19-seier over Krim Ljubljana på bortebane, roste Løke klubben hun forlot i 2011. Hun vet at den tøffeste mulige motstanderen venter Györ – og slår fast at det er de to beste lagene som skal kjempe om klubbhåndballens gjeveste tittel.

– Det er de to beste lagene i mesterligaen. Det sa jeg også sist gang vi møttes. Det spiller ingen rolle om ett av lagene er favoritt, for det blir to lag som gir alt for seier, sier Heidi Løke til NTB.

Hun var slett ikke overrasket over at Larvik vendte skuffelsen (22-24) fra hjemmekampen til seier i semifinaleoppgjør nummer to.

– Jeg var ganske sikker på at de kom til å klare det. De er sterke og har et veldig godt lag. De spilte veldig, veldig bra og viste at det ikke har noe å si om de spiller hjemme eller borte.

Ungarerne slo Larvik i begge kampene i mellomspillet i turneringen. LHK-trener Ole Gustav Gjekstad har antydet at det vil være en fordel for det norske laget, som kan bruke ekstra revansjelyst inn mot finalen. Løke tror på sin side at det er ubetydelig. (©NTB)