Sluttspurt senket Tetteys Norwich

Alexander Tettey og Norwich var på vei mot tre viktige poeng borte mot Arsenal, men endte med 1-3-tap etter London-lagets sterke avslutning.

Michael Turner headet Norwich foran etter et frispark fra Robert Snodgrass like før timen var spilt i London. Alexander Tettey gjorde en grei jobb som defensiv midtbanemann for gjestene. Han ble byttet ut på overtid.

Mikel Arteta utlignet på straffespark etter 85 minutter. Spanjolen fikk muligheten etter at Kei Kamara hadde forgrepet seg på Arsenals Olivier Giroud. Sistnevnte doblet til 2-1 kort tid etter, mens innbytter Lukas Podolski satte inn vertenes tredje mål på overtid.

Norwich ligger på 14.-plass med 35 poeng, bare fire poeng skiller ned til Wigan på nedrykksplass. I tur og orden skal Norwich møte andre nedrykkstruede lag i form av Reading (h), Stoke (b) og Aston Villa (h).

Aston Villa kommer aldri helt ut av trøbbel denne sesongen. Charles N'Zogbia ga Villa fortjent ledelsen mot Fulham etter 55 minutter, men Fabian Delphs selvmål etter en corner sørget for 1-1 på Villa Park lørdag. Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, mens John Arne Riise fikk ett minutt som innbytter. Aston Villa har 34 poeng etter 33 spilte kamper. De har spilt én kamp mer enn Sunderland (31 poeng) og to kamper mer enn Wigan (31 poeng).

Southampton og West Ham har sju poeng ned til nedrykksplass etter at lagene spilte 1-1 på St. Mary's. Gaston Ramirez ga «Saints» ledelsen etter 59 minutter, mens innlånte Andy Carroll utlignet med et frispark sju minutter senere. (©NTB)