Kjetil Rekdal (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Vålerenga lå under 0-3 etter 15 min: – Vi gjør feil på barnenivå

Strømsgodset ydmyket Kjetil Rekdals menn.

Vålerenga-Strømsgodset 0-3:

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): Vålerenga ble rent i senk i åpningsminuttene og tapte 0-3 for Strømsgodset lørdag. Samtlige scoringer kom i løpet av kampens 15 første minutter.

Les også: RBK-stjerne mobber Molde etter fire strake tap

Først viste Øyvind Storflor frem frisparkfoten og satte ballen i mål - via tverrliggeren - allerede i det tredje minutt.

Så var det tidligere VIF-spiller Jarl-André Storbæks tur bare seks minutter etter: Veteranen var frempå etter en corner og dyttet ballen i mål fra kort hold etter mye klabb og babb i feltet.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– En skandale
Muhamed Keita fullførte den utrolige åpningsfesten for Godset med ny scoring etter kvarteret. 22-åringen fikk ballen fra Péter Kovács og avsluttet effektivt i det lengste hjørnet.

Vålerengas Christian Grindheim bare ristet på hodet etter kampen.

– Dette var oppoverbakke. Det er vanskelig å få ting til å flyte med 0-3 etter 15 minutter. Det er en skandale, sier han til C More.

– Sint og skuffet
Heller ikke VIF-trener Kjetil Rekdal var spesielt fornøyd.

– Vi må sette en stor svart strek over denne kampen. Jeg blir sint og forferdelig skuffet av det første kvarteret. Vi var ikke med i det hele tatt. Man er sjanseløse på dette nivået hvis man slipper inn tre mål på 15 minutter. Vi gjør masse feil. En del av dem var på barnenivå, sier han til C More.

Strømsgodset-trener Ronny Deila var hakket mer fornøyd. For å si det mildt.

– Dette var kanskje den beste bortekampen jeg har sett av Strømsgodset så lenge jeg har vært her, sier han til tv2.no og lister opp hva som gjorde at Godset var så gode.

– Disiplin, lagmoral, tydelighet, spilleglede og ferdigheter.

Vålerenga ligger nå helt nede på en skuffende 13. plass med tre poeng etter fire kamper. Strømsgodset er på sin side på tredjeplass - tre poeng bak serieleder Rosenborg.

Se reportasje om Ronny Deilas jubelkveld her:

711367