BUDKRIG: Mange klubber kan ende i en budkrig for å signere Manchester City spilleren Micah Richards.  (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
BUDKRIG: Mange klubber kan ende i en budkrig for å signere Manchester City spilleren Micah Richards. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Liverpool vil kjøpe City-back

Mens Guardiola ønsker seg Arsenal-stopper. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Daily Mirror hevder at Micah Richards kan være på vei til Anfield. Men Liverpool kan få tøff konkurranse om Manchester City-backen, for også Arsenal, Paris Saint-Germain, Juventus og Real Madrid er også interesserte i å signere høyrebacken.

Richards har vært skadeplaget denne sesongen, noe som har ført til at disse klubbene håper og tror at Richards kan signeres til sommeren.

Men også Manchester City tenker på å forsterke denne sommeren. Metro skriver lørdag at 19 år gamle Adam Maher fra AZ Alkmaar. Alkmaar innrømmet fra offisielt hold fredag at Markus Henriksens lagkamerat sannsynligvis kommer til å bli solgt til sommeren, og mye tyder på at Mahers neste hjemmebane blir Etihad i Manchester.

Torsdag røk Lazio ut av Europaligaen med Modibo Diakite på laget. Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker å forsterke midtforsvaret og franske Diakite blir sett på som en mulig forsterkning, ifølge Talksport. Liverpool-legenden Jamie Carragher legger opp etter sesongen og kan bli erstattet av Diakite. Men Rodgers får konkurranse om også denne spilleren. Rapportene tyder nemlig på at Roma også er interessert i å signere franskmannen.

Det meste Alan Pardew har kjøpt til Newcastle de siste overgangsvinduene har vært hatt fransk pass. Men hans neste mål for øyet kan være en 24 år gammel senegaleser. Daily Mail rapporterer at Cheikh M'Bengue er høyt ønsket på St. James' Park - spesielt ettersom at backen Davide Santon kan forlate Pardews skute til sommeren.

Les også: RBK-danskene ler så de griner av Ramm og Alsaker
Les også: Her tar treneren dommerens kort og kaster det

Øvrige:

Daily Mirror skriver at José Mourinho er klar over at han synger på siste vers i Madrid og at han kommer til å forlate Real Madrid denne sommeren. Avisen mener å vite at Mourinho, også kjent som «The Special One», tror han kan dra fra Real Madrid uten mye bryderi. Chelsea skal være hans mest sannsynlige arbeidsgiver, men også styrtrike Paris Saint-Germain ønsker portugiseren.

VENDER TILBAKE? Jose Mourinho vil ha sin gamle elev tilbake. (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)
VENDER TILBAKE? Jose Mourinho vil ha sin gamle elev tilbake. (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)

Josep Guardiola tar over som Bayern München-manager kommende sommer. Det har lenge versert rykter om at Liverpool-spiss Luis Suárez tar med seg flyttelasset til Tyskland, og i dag påstår Daily Mail at Arsenal-forsvarer Laurent Koscielny også er en interessant mann for Guardiola. Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels skal også være på ønskelista til den nye Bayern-manageren.

TIL LONDON: Mats Hummels ryktes til Arsenal.  (Foto: Scanpix)
TIL LONDON: Mats Hummels ryktes til Arsenal. (Foto: Scanpix)