SKUFFET: I Belgia var det mange skuffende fans som måtte snu i døra fordi konsertbillettene deres viste seg å være falske.  (Foto: God kveld Norge)
SKUFFET: I Belgia var det mange skuffende fans som måtte snu i døra fordi konsertbillettene deres viste seg å være falske. (Foto: God kveld Norge)
KOMMER TIL OSLO: Den kanadiske superstjernen Justin Bieber kommer til Norge i april, og skal holde tre konserter i hovedstaden.  (Foto: Scanpix)
KOMMER TIL OSLO: Den kanadiske superstjernen Justin Bieber kommer til Norge i april, og skal holde tre konserter i hovedstaden. (Foto: Scanpix)

Gråtkvalte beliebers avvist med falske billetter

Arrangørene frykter det samme vil skje i Norge.

25.000 hylende fans så Justin Bieber i Belgia sist uke, men noen måtte snu gråtende i døra. De hadde kjøpt billetter som viste seg å være falske. Frykter falske billetter Nå er arrangørene redde for at dette kan bli situasjonen i Telenor arena neste uke. - Dette er noe vi frykter. Jeg vet hvor dedikert fansen er, og dette er rett og slett hjerteskjærende, sier arrangøransvarlig Peer Osmundsvaag om hendelsene i Belgia. - Er det mange fals