mwww (Foto: Fame Flynet)
mwww (Foto: Fame Flynet)

Michelle Williams: – Det vil aldri føles perfekt

Vi møtte skuespillerinnen fem år etter eksen Heath Ledgers tragiske død.

I 2005 spilte Michelle Williams mot blant andre Heath Ledger i suksessfilmen «Brokeback Mountain». De to falt pladask for hverandre på filmsettet, og rundt ett år senere fikk de datteren Matilda Rose.

Men lykken ble kortvarig. I 2007 kom det sjokkerende bruddet mellom Heath og Michelle. Året etter ble Heath funnet død i eget hjem i New York. Det var i etterkant av det tragiske dødsfallet at Heath fikk legendestatus for rollen som «The Joker» i Batman-filmen «The Dark Knight».

Les også: Sørger fortsatt over Ledger

Vanskelig å finne balansen

awilliams
awilliams
Fem år etter at skuespilleren døde brått, har vi møtt ekskjæresten Michelle Williams. Hun er for tiden aktuell i Disney-filmen «Oz the Great and Powerful».

– Det å prøve å finne balansen mellom hverdag og jobb er nok det vanskeligste, sier Michelle til «God kveld Norge».

Michelle forteller at hun er en av mange mødre verden over som streber etter å finne denne balansen, men at hun har slått seg til ro med at det aldri blir perfekt.

– Det vil aldri føles perfekt. Det er ikke som å lære seg å sykle, at man plutselig en dag finner ut hvordan det fungerer. Det er en konstant skiftende vurderingssituasjon, og man må slå seg til ro med det, forteller hun.

Les også: Her er stjernedødsfallene som sjokkerte verden

Tok med datteren på jobb

Det er imidlertid ingen tvil om at åtte år gamle Matilda har førsteprioritet i Michelles liv. Da hun tilbrakte flere måneder på settet til «Oz»-filmen var datteren med mamma på jobb gjennom store deler av prosessen.

– Det var alltid noe der for henne å se og oppleve, sier Michelle.

– Det var en fantastisk opplevelse.

I et fåtall intervjuer har Michelle snakket om sorgen og savnet etter Heath Ledger. Hun har blant annet uttalt at hun etter hans død ble dratt inn i en fantasiverden hvor hun, Heath og lille Matilda levde sammen livet ut.

I virkeligheten har Michelle sluttet å drømme.

– Har du noen drømmer for fremtiden?

– Jeg tenker ikke så mye på fremtiden. Jeg prøver å ta hver dag som den kommer. For når jeg prøver å legge planer så funker det som regel dårlig, sier hun.