Svanaug Grimstvedt var hos gullforretningen i Tyrkia og kom hjem med en ordreseddel fra gullforretningen på hele 730.000, . Svanaug Grimstvedt var også hos gullforretningen i Tyrkia. Pensjonisten var dette tidspunktet syk ifølge sønnen hennes, Abraham Grimstvedt. 
– Alle med gode øyne, eller du trenger ikke gode øyne engang for å se at mamma ikke var frisk. Hun hadde problemer, sier han til «TV 2 hjelper deg».
Svanaug Grimstvedt var hos gullforretningen i Tyrkia og kom hjem med en ordreseddel fra gullforretningen på hele 730.000, . Svanaug Grimstvedt var også hos gullforretningen i Tyrkia. Pensjonisten var dette tidspunktet syk ifølge sønnen hennes, Abraham Grimstvedt. – Alle med gode øyne, eller du trenger ikke gode øyne engang for å se at mamma ikke var frisk. Hun hadde problemer, sier han til «TV 2 hjelper deg».

Overtalt til å kjøpe gull for 730.000 kroner

En syk, eldre dame ble overtalt til å kjøpe gull for 730.000 kroner.

For en svært billig penge lokkes norske turister til luksushotell og spennende utflukter i Tyrkia. Men flere av dem kommer hjem flere titusener fattigere. En syk, eldre dame ble overtalt til å kjøpe gull for 730.000 kroner. Også flere andre turister har kontaktet «TV 2 hjelper deg» med lignende historier. De sier de er blitt overtalt eller lurt til å kjøpe gull for mange titusener. Club Royal Det er norske C