Falcao
Falcao

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Vil gi bort «Chicharito» i Falcao-avtale

Og Bayern München planlegger monsterbud på Luis Suarez. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
I går meldte Marca at Falcao-samtalene mellom Manchester United og Atletico Madrid er kommert langt. I dag skriver Daily Mail at Manchester United-manager Sir Alex Ferguson vil tilby Madrid-klubben 240 millioner kroner pluss Javier Hernandez.

United verdsetter Hernandez til 175 millioner kroner

Atletico-trener Diego Simeone avviser ryktene om at Falcao er på vei til de røde djevlene.

Manchester United er virkelig på tokt i Madrid om dagene. Daily Star hevder at Real Madrid-midtstopperen Raphael Varane er ønsket på Old Trafford. Varane blir en dyr mann for Ferguson. Franskmannens kontrakt løper ut i 2017, og Varane har en utkjøpsklausul på ca. 230 millioner kroner.

Varane
Varane

Roma har hatt en mildt sagt variabel sesong. En spiller som glimtvis har levert fotballmagi er Pablo Osvaldo. Argentineren har scoret 12 mål og blir neppe i den evige stad veldig lenge. Så spørs det om alle veier leder til London og Tottenham for spissen. André Villas-Boas skal være en av dem som har latt seg imponere av Osvaldo, melder talksport. Ryktemakerne fikk vann på mølla da Osvaldo ble observert sammen med kjæresten sin i London samtidig som Lazio møtte Roma.

Les også: RBK-danskene ler så de griner av Ramm og Alsaker
Les også: Her tar treneren dommerens kort og kaster det

Juventus legger ut nok et agn etter Luis Suarez. Den gamle damen prøvde febrilsk å lokke Suarez sørover i fjor sommer. Også Bayern Munchen vil ha Suarez, og Pep Guardiola skal være klar til å legge 440 millioner kroner på bordet for spissen, skriver Daily Express.

Juventus vil også ha Zlatan Ibrahimovic, men det spørs om svensken returnerer til gamleklubben med det første.

Liverpool kan uansett trøste seg med at Lucas blir i klubben. Brasilianeren har skrevet under på en avtale som løper ut i 2017.

Pool
Pool

Det er langt fra sikkert at det blir en ny avtale for Morten Gamst Pedersen. Daily Mirror skriver at nordmannens fremtid i Blackburn er høyst usikker.

Det ser ut til at den tidligere Reading-sjefen Brian McDermott blir Leeds-manager. Det skriver The Sun.

Arsenal-forsvareren Martin Angha har skrevet under en kontrakt med Nurnberg. Angha har vært tre år i The Gunners. Han fikk sin førstelagsdebut mot Coventry i september i fjor.