Falcao
Falcao

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Manchester United i Falcao-samtaler

Og Chelsea har signert brasiliansk landslagsspiller. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Stoke-keeper Asmir Begovic er en av de mest ettertraktede spillerne i England. Med Jack Butland klar til sommeren, er det rimelig sikkert at bosnieren får forlate klubben. Manchester United har lenge vært nevnt som favoritter til å sikre seg mannen mange mener er Premier Leagues beste burvokter. Men ifølge The Telegraph er ikke Begovic interessert i å kjempe med David De Gea om plassen. Dermed seiler Arsenal opp som Begovic' ønsket destinasjon. Der blir han trolig et soleklart førstevalg.

Burak Yilmaz har scoret på bestilling for Galatasaray denne sesongen. Han scoret åtte mål i Mesterligaen og totalt 26 mål på 31 kamper så langt. Og spisser som scorer mål blir interessante for andre klubber. Arsenal og Liverpool har lenge vært nevnt som mulige beilere, men nå skriver Sporting Preview at Manchester United kan tenke seg en spiss som scorer mål ettersom Robin van Persie kan se ut til å ha scoret sitt siste mål for klubben.

Og jakten på en målscorer kan også ha ført Sir Alex Ferguson til Madrid. For er det en spiss som scorer mål, så er det Radamel Falcao. Nå hevder Marca at de har kilder som sier at samtalene mellom Manchester United og Atletico Madrid er kommet langt.

Feyenoords midtbanespiller Jordy Clasie har vært i storform hele sesongen. Arsenal og Tottenham har lenge vært koblet til «den nye Xavi». Nå skriver den spanske nettsiden Fichajes at Manchester United også vil ha et ord med i laget dersom 21-åringen skal selges i sommer. Fiorentina har allerede lagt inn et bud på Clasie.

Artikkelen fortsetter under bildet.

«DEN NYE XAVI»: Feyenoords midtbanespiller Jordy Clasie blir sammenlignet med Xavi. (Foto: ROBIN VAN LONKHUIJSEN/Afp)
«DEN NYE XAVI»: Feyenoords midtbanespiller Jordy Clasie blir sammenlignet med Xavi. (Foto: ROBIN VAN LONKHUIJSEN/Afp)

Les også: Chelsea-spiller hadde affære med lagkompisens dame
Les også: Her er Premier Leagues verste straffetakere

Liverpool-manager Brendan Rodgers skal være interessert i å hente inn en storvokst spiss for å få litt mer fysikk på topp. Andy Carroll er visst ikke mannen Rodgers ønsker i den rollen. Nå går det rykter om at Bayer Leverkusen-spissen Stefan Kießling kan være mannen. Kießling er blitt koblet til Liverpool i hvert eneste overgangsvindu siden høsten 2010.

Romelu Lukaku har vært en stor suksess på lån i West Bromwich Albion denne sesongen. Men den belgiske tenåringen vil ikke tilbake til Chelsea neste sesong. Nå skriver Daily Mirror at Swansea ønsker å leie ham. Og de kan lokke med spill i Europa neste sesong.

Manchester City er interessert i PSV Eindhovens forsvarsspiller Jetro Willems. Det er blitt snakket om å la den svenske spissen John Guidetti gå motsatt vei som en del av overgangen. Men Guidetti, som var en stor suksess på lån i Feyenoord forrige sesong, sier til AD Sportwereld at han aldri vil spille for en annen klubb enn Feyenoord i Nederland.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FEYENOORD-SUKSESS: Storklubbene har fått øynene opp for John Guidetti. Her jubler han for Feyenoord-scoring mot NAC Breda 22. september i fjor. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)
FEYENOORD-SUKSESS: Storklubbene har fått øynene opp for John Guidetti. Her jubler han for Feyenoord-scoring mot NAC Breda 22. september i fjor. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)

Les også: RBK-danskene ler så de griner av Ramm og Alsaker
Les også: Her tar treneren dommerens kort og kaster det

Øvrig:
Eplet faller ikke alltid veldig langt fra stammen. Nå er Edwin van der Sars sønn Joe van der Sar på vei til Ajax. 15-åringen regnes som et av Nederlands største keepertalenter og spiller nå for amatørlaget Noordwijk. Det er Timo Gerlof i Noordwijk som bekrefter interessen overfor West Broadcasting, skriver Sky Sports.

Borussia Dortmund-midtstopper Mats Hummels bekrefter overfor Sport Bild at han er fristet av en overgang til Barcelona dersom katalanerne skulle konkretisere sin interesse med et bud.

En overgang som er klar er brasilianske Ester til Chelsea. Den 163 centimeter høye defensive midtbanespilleren har 56 landskamper for sambalandet og blir den første brasilianske kvinnespilleren i England.

TIL CHELSEA: Den brasilianske midtbanespilleren Ester (t.v.) skal spille for Chelsea. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)
TIL CHELSEA: Den brasilianske midtbanespilleren Ester (t.v.) skal spille for Chelsea. (Foto: PATRIK STOLLARZ/Afp)