Gareth Bale og Sergio Agüero
Gareth Bale og Sergio Agüero

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Real Madrid kjøper Bale eller Agüero

Mens Frank Lampard kan havne i Italia. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Liverpool skal forsterke midtforsvaret foran neste sesong. Belgiske Toby Alderweireld er blitt koblet til klubben. Nå åpner han for å flytte til Anfield. Han sier til Het Laatste Nieuws at Liverpool og Newcastle er de eneste midtklubbene i England han kan spille for. Men også Manchester United er interessert, og da kan belgieren få spille i en toppklubb også.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TOPP STOPPER: Toby Alderweireld har sydd sammen forsvaret til
  Ajax denne sesongen. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)
TOPP STOPPER: Toby Alderweireld har sydd sammen forsvaret til Ajax denne sesongen. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)

Real Madrid skal ifølge Daily Express være villig til å la Angel Di Maria forlate klubben til sommeren. Manchester United og Paris Saint-Germain følger begge nøye med situasjonen til argentineren.

Det spanske fotballmagasinet Punto Pelota hevder at Real Madrid sliter med å bestemme seg om de skal gå for Sergio Agüero eller Gareth Bale til sommeren.

Les også: Balotelli bøtelagt for å røyke på do
Les også: Svensk fotballkamp avbrutt etter pærekasting

Frank Lampards fremtid er fortsatt uviss. Nå skal Napoli ha vist interesse for Chelsea-veteranen, skriver Daily Express.

Park Ji-sung samlet på medaljer i sine år i Manchester United. Han var en mann Sir Alex Ferguson ofte valgte i storkampene. Men da sørkoreaneren skulle bære lasset i Queens Park Rangers gikk det ikke like bra. Han mistet kapteinsbindet og plassen på laget da Harry Redknapp overtok styringen, og nå kan Park bli sendt over Atlanteren for spill i MLS til høsten, skriver Tutto Mercato Web.

Den nederlandske landslagsbacken Erik Pieters går snart inn i sitt siste kontraktsår med PSV Eindhoven. Ifølge Voetbal International skal Stoke være veldig interessert i å hente 24-åringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET: Erik Pieters går snart inn i sitt siste år av kontrakten
  med PSV Eindhoven og er ønsket i Premier League. (Foto: Kerstin Joensson/Ap)
ØNSKET: Erik Pieters går snart inn i sitt siste år av kontrakten med PSV Eindhoven og er ønsket i Premier League. (Foto: Kerstin Joensson/Ap)

Les også: RBK-danskene ler så de griner av Ramm og Alsaker
Les også: Rekdal intervjues av Kongsvingerguiden

Øvrig:
Kenneth Vermeer har hatt en god sesong i Ajax-målet, og ifølge Voetbal International er 27-åringen blitt fulgt av speidere fra Valencia den siste tiden.

Real Betis innser at de trolig mister midtbanespilleren Beñat Etxebarria til sommeren. 26-åringen er ikke interessert i å forlenge kontrakten sin med Sevilla-klubben, og nå nevner Tutto Mercato Web at Juventus, AC Milan og Inter alle kan være interesserte i den spanske landslagsspilleren.

KAN HAVNE I ITALIA: Beñat Etxebarria skal være aktuell for storklubbene
  i Serie A. (Foto: DANI POZO/Afp)
KAN HAVNE I ITALIA: Beñat Etxebarria skal være aktuell for storklubbene i Serie A. (Foto: DANI POZO/Afp)