Djurgården2
Djurgården2
Djurgården
Djurgården

Svensk fotballkamp avbrutt etter pærekasting

– Det kjentes som en stein, sier Mjällbys Gbenga Arokoyo.

Svensk fotball preges av nok en tribuneskandale. Mandag måtte kampen mellom Mjällby og Djurgården avbrytes etter 37 minutter. Da hadde Robin Strömberg akkurat gitt bortelaget Mjällby ledelsen 1-0.

I feiringen av målet ble Gbenga Arokoyo truffet av en pære i magen. 20-åringen gikk ned for telling.

– Mine lagkamerater sa at det var en frukt. Det var så vondt at jeg trodde det var en stein, sier Arokoyo til Aftonbladet.

– Jeg ble sjokkert. Det gjorde veldig vondt. Jeg ville ikke at matchen skulle avbrytes, men fansen er veldig lidenskapelige. Det burde ikke handle om vold, sier Arokoyo.

Det var tungt for flere at Mjällby-spillerne feiret foran hjemmefansen. Djurgården-supporterne følte seg snytt for et frispark i forkant av scoringen. Da målet var et faktum kokte det over for tilskuerne.

Dommerne, matcgdelegaten og politiet hadde et 45 minutter langt møte etter pære-episoden. Til slutt bestemte de seg for at kampen skulle avbrytes.

– I svensk fotball må vi markere at dette ikke er tillatt, sier matchdelegat Rune Nilsson til C More.

Den avgjørelsen reagerer Djurgården-fansen på.

– Det er tragisk at noen få personer skal få ødelegge for tusenvis av andre. Dessverre finnes det sånne idioter, men det er enda mer idiotisk å avbryte matchen, sier Dan Blomberg, talsmann i supporterklubben Järnkaminerna.

Mjallby2
Mjallby2
Politi
Politi
Mjallby
Mjallby
Djurri
Djurri
Djurgården
Djurgården
Djurgården2
Djurgården2