Vihn i Amazing Race spiller panfløyte (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Vihn i Amazing Race spiller panfløyte (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)

Vinh og Terje slått ut av «The Amazing Race» av en panfløyte

– Det er det vanskeligste jeg har opplevd.

Etter en heseblesende etappe gjennom Santiago og Valparaiso i Chile, endte til slutt kveldens «The Amazing Race Norge» med en panfløyteduell mellom parene Vinh Phung (28) og Terje Stokke (29) og Wenche Eriksen (50) og Eva Birgitte Skjønhaug (49).

At det var så tett mellom de siste lagene, gjorde at presset ble skyhøyt for deltakerne, som måtte spille en chilensk vise på fløyte.

– Å være så nære målstreken fikk meg til å bli veldig ivrig, og da mistet jeg rytmen og melodien. Og det måtte jeg betale for, forteller Vinh, som kom sist inn til målstreken med sin bestevenn Terje. De må derfor sette seg på første fly tilbake til Norge.

Glade for å slippe «sirkuset»

Kompisene innrømmer at de har blandede følelser i forhold til å forlate konkurransen.

– Vi har veldig lyst til å fortsette hele racet, og opplevelsen er fantastisk! Men samtidig er det en liten lettelse å komme hjem igjen og slippe dette sirkuset, sier Vihn i videointervjuet du kan se nedenfor.

710238

Våknet med dårlig følelse

Terje sier til tv2.no at han hele dagen har hatt på følelsen at det ikke kom til å gå bra.

– Jeg våknet egentlig med en dårlig, uggen følelse i magen. Jeg vet ikke hvorfor jeg har det innimellom, det er en litt dårlig start på dagen.

Vihn i Amazing Race spiller panfløyte (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Vihn i Amazing Race spiller panfløyte (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Makkeren hans mener at både oppgaver og retningssans bør ha skylden for at det gikk som det gikk i kveldens program.

– Vi rotet oss litt bort og fant ikke frem. Oppgavene var litt for vriene til å bare bli løst i en fei. Vi brukte ekstra tid her og der og da ble det mye til sammen.

I tillegg satte altså et musikalsk instrument punktum for deres «Amazing Race».

– For meg var panfløyta det vanskeligste jeg har opplved. Jeg fikk ikke til tonene riktig og det tok meg hundre år. Jeg har ikke opplevd noe så vanskelig som det før på racet.

Stolt til slutt

Mens Vinh mener at panfløyta har vært hans største fiende i kappløpet, føler bestevennen Terje at han har møtt på opptil flere oppgaver som ikke passet ham helt.

– For meg har det vært veldig mye som har vært utfordrende. Jeg føler at det har vært mange oppgaver som ikke akkurat har gagnet mine styrker som menneske. Men det har vært artig, og jeg har klart ting jeg ikke trodde at jeg skulle klare. Jeg sa mange ganger «dette kommer jeg ikke til å klare», men så gikk det faktisk til slutt. Og det er det jeg er mest stolt av.

Vihn og Terje i hjemmelagde sandaler (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Vihn og Terje i hjemmelagde sandaler (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)

Du kan se hvordan det går videre med deltakerne i «The Amazing Race Norge» onsdager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om programmet og deltakerne på tv2.no/amazingrace!