Inter kollapset på hjemmebane

Inter ledet 3-1, men et hattrick av Germán Denis påførte hjemmelaget et 3-4-tap for Atalanta i italiensk serie A søndag.

Mange regnet med at Inter var på vei mot seier da Ricardo Álvarez la på til 3-1 og gjorde sitt annet mål for kvelden. Slik gikk det ikke. Tolv magiske minutter og tre mål av Denis sikret Atalanta overraskende alle poengene.

Tommaso Rocchi startet målfesten med å sette 1-0 for Inter to minutter før pause. Utligningen kom ved Giacomo Bonaventura i det 56. minutt, men i neste angrep sørget Álvarez for å ta Inter tilbake i føringen. Fire minutter senere scoret samme mann vertenes tredje mål.

Så var det tid for Denis-show i Milano. I det 65. minutt reduserte den 31-årige argentineren fra straffemerket før han like etterpå ordnet 3-3. Inter var rystet, og kollapsen var fullkommen da Denis prikket inn 4-3 til Atalanta. Det ble ampert mot slutten, og gjestene fikk Cristian Raimondi utvist på overtid.

Tapet gjør at Inter er hele åtte poeng bak byrival og serietreer Milan på plassen som gir mesterligakvalifisering.

Napoli gjorde jobben og vant 2-0 hjemme mot Genoa. Målene kom tidlig i oppgjøret ved Goran Pandev (18.) og Blerim Dzemaili (29.). Med seieren er Napoli fortsatt ni poeng bak serieleder Juventus, men økte avstanden til fire poeng ned til Milan. Sistnevnte rotet tidligere søndag bort seieren i 2-2-kampen mot Fiorentina på bortebane. (©NTB)