Kane og Bale-show for Spurs: – Han har ikke gjort noe annet enn å slå tilbake etter at han ble avskrevet

Harry Kane og Gareth Bale viste seg frem fra sine beste sider da Tottenham enkelt slo Crystal Palace søndag kveld.

Tottenham – Crystal Palace 4-1:

Se de vakre scoringene fra kampen øverst!

En ny stjerneduo er på plass for José Mourinho og Tottenham.

Gareth Bale scoret to mål etter målgivende pasninger fra Harry Kane, mens Kane selv satte inn 3-1-scoringen og 4-1-scoringen da Tottenham slo Crystal Palace 4-1 søndag kveld.

Seieren sendte Tottenham forbi Liverpool på tabellen, og opp på en sjetteplass – to poeng bak Chelsea på fjerde.

Gareth Bale var mest opptatt av å rose Harry Kane etter kampen.

– Han er helt fantastisk, rett og slett en helt utrolig angriper. Han viste det igjen i dag, og han har en utrolig kontinuitet. Det var en fenomenal prestasjon av ham igjen, og vi er heldige som har ham her i Tottenham, sa Bale til Sky Sports.

José Mourinho mener Tottenham-spillerne viser godt humør om dagen.

– Laget er i godt humør, og spiller bedre. De føler ikke negativt press. Vi har viktige kamper den neste uken, med Europa og derby mot Arsenal, sa Mourinho, som tok seg tid til å rose Bale og Kane.

– Gareth Bale og Harry Kane scoret noen helt utrolige mål. Kane var fenomenal, ikke minst med tanke på måten han jobbet for laget på, sa portuguseren.

Bales gryende storform imponerer ekspertene. Waliseren har nå seks mål på sine seks siste kamper i alle turneringer.

– Han scorer og scorer igjen, Gareth Bale. Han ble fullstendig avskrevet etter kampen mot Brighton for en stund siden, etter det har han ikke gjort noe annet enn å slå tilbake, slo TV 2-kommentator Endre Olav Osnes fast etter Bales første scoring for dagen.

Kommentatoren ble imidlertid mest imponert over Kanes 3-1-scoring i kampen. Han mener det er en opplagt kandidat til årets mål.

- Det er nesten som man blir stum av beundring. Det er en ballfølelse som nesten ikke er sann. En fenomenal scoring av Harry Kane, sa Osnes etter Kanes vakre fulltreffer som ga 3-1-ledelse.

– Tre av scoringene i dagens kamp kunne man virkelig rammet inn, samtykket TV 2-ekspert Petter Myhre.

– Det er sjelden man ser tre så vakre scoringer etter hverandre, slo Erik Thorstvedt fast.

Kane fant Bale

Harry Kane fant Gareth Bale med et nydelig innlegg etter 25. minutter. Det Kanes 12. målgivende hittil denne sesongen. Foran åpent mål kunne ikke Bale gjøre annet enn å score. Like før pause utlignet imidlertid Crystal Palace.

Christian Benteke styrte på nydelig vis et innlegg fra Luka Milivojevic med hodet i mål, og dermed gikk lagene til pause med 1-1. Det var forøvrig Bentekes femte ligamål hittil denne sesongen.

En ny stjerneduo er på plass

Fem minutter etter pause viste kombinasjonen Kane-Bale seg frem igjen.

Kane headet et innlegg til Kane, som svarte med å heade ballen i mål og Tottenham opp i 2-1-ledelse. Bale har nå scoret seks mål på sine seks siste kamper i alle turneringer for Spurs.

– Vi har sett duoen Kane-Son, men nå er det en ny mann i byen som er i ferd med å finne seg til rette, og en ny duo som er på plass, sa TV 2-kommentator Osnes etter Bales andre scoring for dagen.

Bare to minutter senere endte ballen opp hos Kane utenfor 16-meteren. På elegant vis skrudde han ballen opp i lengste hjørnet.

Scoringen sørget for 28 målpoeng på Harry Kane hittil denne sesongen.

20 minutter før slutt forlot Bale banen til fordel for Erik Lamela. Før kampen snakket Mourinho 60 minutter for Bale. Han fikk 70.

De 70 minuttene brukte tomålsscoreren svært godt, og fikk et velfortjent klapp på skulderen fra manageren da han satte seg på benken.

Kvarteret før slutt fant Kane lykken med sin tidligere lekekamerat, Son. Sør-koreaneren fant Kane i boksen, som enkelt satte inn sitt andre for dagen og sitt 29. målpoeng totalt. Like etter ble Kane byttet ut, og ga seg mens leken var god. Mourinho valgte nemlig å hvile stjerneangriperen de ti siste minuttene av kampen.

Harry Kane og Heung-min Son har forøvrig kombinert på 14 Premier League-scoringer denne sesongen. Det er rekord i én sesong, skriver BBC.

Tottenham vant kampen 4-1 i et oppgjør Kane og Bale virkelig stjal showet i.

Relatert