sturla underveis med ny sve
sturla underveis med ny sve

Her barberer Sturla Berg-Johansen hodet for Artistgalla

– Det er kaldt og jeg føler meg som et egg.

Sturla Berg-Johansen forpliktet seg til et veddemål under gårsdagens direktesendte Artistgalla, da programleder Guri Solberg utfordret ham til å barbere hodet hvis de klarte å verve mer enn 6000 faddere til Leger Uten Grenser.

Innen kvelden var omme var antall faddere 9500, og i dag har tallet steget til 10.500.

Les også: Vervet over 10.500 nye faddere etter Artistgalla

Barberte alt håret

Sturla kunne ikke gjøre annet enn å barbere bort alt håret på hodet, og dagen derpå sitter han igjen med en rar og kald følelse.

– Det er kaldt å være skalla. Jeg visste ikke at det skulle bli så kaldt. Jeg er helt flintskalla og føler meg som et egg. Jeg tar meg på hodet stadig vekk, og det er rart. Jeg har ikke hatt vært skalla siden jeg ble født, sier Sturla til TV2.no og ler.

– Men jeg skal på en to måneders ferie nå, så da vil jeg nok la håret gro ut igjen.

TV-seerne fikk se minimalt av hårklippen under direktesendingen, men øverst i saken kan du se Sturlas møte med barbermaskinen.

Vil du bli fadder i Leger Uten Grenser? Klikk her!

God respons

Responsen etter hårklippen har vært stor fra Sturlas venner og bekjente.

– Det har rent inn med meldinger. De sier det var sporty gjort og at de selv har vervet seg som faddere nå. Det var en som skrev: «Jeg har aldri vært fadder før, men jeg skal bli det nå. Til mange!», sier Sturla og ler igjen.

Han er svært glad over den enorme givergleden fra seerne etter Artistgalla.

– Det er skikkelig moro at så mange vil hjelpe. Vi har vel passert 10.500 nå. Jeg har alltid vært interessert i Afrika fordi jeg bodde der da jeg var liten, så da Leger Uten Grenser spurte om jeg ville reise dit for en reportasje, sa jeg ja med én gang, sier Sturla Berg-Johansen.

Her kan du se video fra Sturlas Afrika-tur:

709087