Mohamed Elyounoussi og Sarpsborg 08 har overrasket positivt i de første to kampene.
Mohamed Elyounoussi og Sarpsborg 08 har overrasket positivt i de første to kampene.
tippesaken_header
tippesaken_header

Oddsspillet søndag er fra Tippeligaen

Vi tror på nettsus begge veier i Drammen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Strømsgodset - Sarpsborg 08 (Scorer begge lag?) Ja: 1,50 Nei: 2,10

Sogndal - Rosenborg H: 3,80 U: 3,40 B: 1,80

Totalodds: 2,70

Innleveringsfrist: 15:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Strømsgodset - Sarpsborg 08 (Scorer begge lag?) Ja: 1,50 Nei: 2,10

Om kampen: Strømsgodset åpnet med 2-0-seier hjemme over Sandnes Ulf, men tirsdag tapte de 0-2 borte for Hønefoss i en kamp de like gjerne kunne ha vunnet. Her hadde vertene 12-3-0 i fjor. Madsen (f) soner i denne, men endringene ellers blir få. Sarpsborg 08 har fire poeng. Etter 2-2 borte mot Lillestrøm vant de 2-1 hjemme over Viking. Asgeir Börkur Asgeirsson (mb) har kommet fra Fylkir, men han er ikke med i troppen til denne kampen. Björnsson (k) og Baigorri (f) er ikke tilbake ennå. Sarpsborg hadde 0-3-12 borte i forrige Tippeliga-visitt. Her tapte de 2-5. H.

Om spillet: Sarpsborg 08 har scoret to mål i begge sine spilte, og også sluppet inn mål i begge kampene. Godset har scoret i 30 av 31 hjemmekamper siden seriestarten for to år siden, og de slapp til mange sjanser i mot på Hønefoss sist. "Ja" er tingen her.

Sogndal - Rosenborg H: 3,80 U: 3,40 B: 1,80

Sogndal har ett poeng etter 2-2 her mot Tromsø og 0-1-tap borte for Vålerenga. Det ble 6-5-4 hjemme for laget i fjor, men de tapte 0-3 for dagens motstander i august. Brochmann (a) er blant spillerne som sliter med skader. Rosenborg tok en noe heldig 1-0-seier borte over Odd før de slo Brann med 4-0 hjemme. Strandberg (f) er fremdeles ute, men for øvrig kan Per Joar Hansen velge fra øverste hylle. Det blir trolig samme mannskap som sist, noe som betyr at Dockal (mb) igjen blir å finne blant reservene. Rosenborg er bedre enn Sogndal i alle posisjoner, og B må bli alternativet.

Få gratis kortleser her