Vucinic løftet Juventus mot seriegull

To scoringer av Mirko Vucinic førte tittelforsvarer Juventus til 2-1-seier over Pescara og 12 poengs luke i Serie A lørdag kveld.

Kampen mellom serielederen og tabelljumboen så på papiret ganske opplagt ut, men det var først det siste kvarteret at «Den gamle dame» klarte å sikre seieren. Det kunne Pescara i stor grad takke keeper Ivan Pelizzoli for.

Juventus måtte klare seg uten den suspenderte forsvarsduoen Andrea Barzagli og Giorgio Chiellini, samt influensasyke Gianluigi Buffon i målet. Likevel hadde vertene god kontroll på kampen og burde tatt ledelsen langt tidligere.

– Det var en typisk forhekset kamp. Pelizzoli var strålende, så det var helt klart en bonus å komme seg herfra med tre poeng, sa Juventus-trener Antonio Conte.

Han så Vucinic gjøre 1-0 fra straffemerket og fikk samtidig oppleve en noe snodig målfeiring. Montenegrineren tok av seg shortsen – i stedet for trøya – og veivet den rundt hodet, noe som førte til et gult kort.

I det 78. minuttet doblet Vucinic ledelsen da han dro seg forbi Nicolas Bianchi Arce og avsluttet godt med høyrefoten forbi Pelizzoli. Da hjalp Emmanuel Casciones redusering fem minutter senere lite for gjestene. (©NTB)