Kristjansson berget uavgjort for Start

Midtbanespilleren Gudmundur Kristjansson berget 2-2 for Start etter rot i Tromsø-forsvaret i søndagens eliteserierunde.

Før Kristjansson meldte seg som goalgetter hadde Tromsø snudd Starts ledelse med scoringer av Miika Koppinen og Morten Moldskred, og det meste så ut til å gå bortelagets vei.

Etter en målløs første omgang tok Start ledelsen på straffespark etter 56 minutters spill ved Espen Hoff. Han satte straffen iskaldt i venstre hjørne for keeper. Straffen var omdiskutert, men TV-bildene viste at Saliou Ciss rygget inn mot Matthias Vilhjamsson samtidig som han slo armen opp i ansiktet på Start-spilleren.

Koppinen utlignet til 1-1 i det 72. minutt da han som lagkaptein tok ansvar og stakk på innsiden av Glenn Andersen og banket ballen i mål. Bare to minutter senere var det Morten Moldskreds tur til å føre gjestene i ledelsen etter et klønete forsvarsarbeid i Start-laget.

I det 78. minutt kom utligningen til 2-2 ved Kristjansson. Også han utnyttet svakt forsvarsspill, denne gang i TILs bakre forsvarsrekke, og enkelt satte han ballen i mål.

– Jeg er ikke fornøyd med måten vi slapp inn målene på, sa Starts Glenn Andersen til C More etter kampen. (©NTB)