Knicks med 11 strake seirer

Carmelo Anthony ble historisk da han ledet New York Knicks til sin 11. seier på rad hjemme mot Milwaukee Bucks i NBA fredag.

Anthony scoret 41 poeng i kampen som endte 101-83 til vertene. Dermed tangerte han NBA-rekorden med å sette minst 40 poeng i tre kamper på rad. Han hadde også sesongbeste med 14 returer.

– Han prøver å gjøre litt av alt. Det er det de beste gjør. De finner alltid en måte å slå deg på, sa Knicks-trener Mike Woodson etter seieren.

I tillegg bidro J.R. Smith med 30 poeng og ti returer. Hjemmelaget hyllet fredag sitt NBA-mesterlag fra 1972-73-sesongen med en egen seremoni. Flere gamle helter, som Willis Reed, Walt Frazier, Earl Monroe og Jerry Lucas, var til stede.

– Det var en spesiell kveld å ha alle disse gutta tilbake. Jeg var som en unge i godtebutikken. De la grunnlaget for at klubben er der den er i dag, sa Woodson.

Knicks er det beste laget i NBA om dagen. New York-laget har vunnet sine elleve siste kamper og er på god vei mot siden første avdelingsseier (Atlantic) siden 1994. (©NTB)