Adrian (Foto: Andres Kudacki, © AK. RC**LON**)
Adrian (Foto: Andres Kudacki, © AK. RC**LON**)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Arsenal vil hente Atlético-spiller på billigsalg

Mens Manchester United er innstilt på å ta farvel med Nani. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Manchester United er innstilt på å ta farvel med sin portugisiske ving Nani ved slutten av sesongen. Samtaler om en ny avtale for Nani har brutt sammen som følger av 27-åringens høye lønnskrav. Den lovende unggutten Wilfried Zaha har allerede signert en avtale med United, og nå håper klubben å finne en arbeidsgiver for Nani. Det er ryktet at portugiseren, som har ett år igjen av kontrakten med de røde djevlene, kommer til å koste drøyt 115 millioner. Zenit og Inter har vist interesse for Nani. United er interessert i Porto-spiller James Rodriguez, og Nani kan bli inkludert i en overgang.

Artikkelen fortsetter under bildet!

FORSVARER NANI: Sir Alex Ferguson mener utenlandske spillere filmer mer enn engelske i Premier League - men avviser at Nani filmer. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
FORSVARER NANI: Sir Alex Ferguson mener utenlandske spillere filmer mer enn engelske i Premier League - men avviser at Nani filmer. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Arsenal er lystne på å hente Atlético Madrids Adrian Lopez til London. Spissen har også tiltrukket seg interesse fra Southampton og manager Mauricio Pochettino. Lopez spilte under Southampton-manageren i Espanyol. Det ryktes at Lopez kan komme til å forlate Atlético for så lite som 75 millioner kroner. Atlético skal være villige til et snarlig salg av spilleren. Tottenham, Liverpool og Everton skal også ha Lopez under tett oppsyn.

Les også: Mancini etter Tevez’ ulovlige bilkjøring: – Kommer ikke til å bli et problem
Les også: Hyrer lydspesialist for å bedre stemningen på Old Trafford

Chelsea skal ha en ny manager på plass til neste sesong, og det blir snakket oftere og oftere om en retur for José Mourinho. Portugiseren skal være interessert i å returnere til Stamford Bridge, men kun dersom han får en lønn på 100 millioner kroner i året og en kontraktsforlengelse for Frank Lampard.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Chelsea ønsker seg Atlético Madrids livsfarlige spiss Radamel Falcao. Den spanske toppklubben sier imidlertid at det ikke har kommet noen konkrete tilbud på columbianeren som har kontrakt med hovedstadslaget til 2016. Manchester City og Real Madrid skal også være interessert i spissen.

Andy Carroll kan komme til å forlate Anfield for godt til sommeren. Liverpool-manager Brendan Rodgers, som skal sette seg ned med Carroll ved sesongslutt for å bestemme seg om han blir værende i klubben, sier at det vil koste å hente engelskmannen fra klubben. Carroll kom til Liverpool for vanvittige 300 millioner kroner. West Ham-manager Sam Allardyce ønsker å hente Carroll til Upton Park på permanent basis.

Les også: Bale tilbake i trening om to uker

Napoli-president Aurelio De Laurentiis advarer klubbene som er interessert i Edinson Cavani at det ikke vil bli billig å løse uruguayaneren fra kontrakten med Serie A-klubben. Spissen skal angivelig ha en utkjøpsklausil på drøyt 460 millioner kroner etter at han ble enig med Napoli om en kontraktsforlengelse i fjor. Chelsea og Manchester City kan glemme å hente Cavani for en billig penge, sier Napoli-presidenten.

– Jeg har satt en høy pris fordi jeg ikke vil se ham (Cavani) forlate klubbe, skrev De Laurentiis som svar på en supporters spørsmål om Cavanis situasjon.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Edinson Cavani og Napoli har opplevd måltørke i det siste. I kveld får de besøk av Juventus på Sao Paolo (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)
Edinson Cavani og Napoli har opplevd måltørke i det siste. I kveld får de besøk av Juventus på Sao Paolo (Foto: GIAMPIERO SPOSITO/Reuters)

Lille-midtstopper Aurelien Chedjou sier at han er åpen for en overgang til Newcastle. Kameruneren kan komme til å koste drøyt 100 millioner kroner. Valencia er også interessert i 27-åringen.

– Jeg er henrykt når lag blir linket til meg, fordi det betyr at jeg gjør det bra. Agenten min jobber med klubbene som er interessert i meg, men jeg er avslappet til hele situasjonen, sier Chedjou.

Swansea har fått godt utbytte av lånespiller Jonathan de Guzman denne sesongen, og nå ønsker waliserne å beholde den Villarreal-spilleren på permanent basis neste sesong. Spilleren sier selv at han ønsker å bli værende i Swansea.

Øvrig:

West Bromwich-spiss Shane Long kan forsvinner bort fra klubben etter sesongen. Lazio og Sevilla skal være interessert i spilleren, men «Baggies» ønsker å beholde ham også neste sesong.