Bolly ut med skade da Hoffenheim tok viktig seier

Hoffenheim øyner håp om å overleve i tysk Bundesliga etter 3-0-seieren over Mathis Bolly og Fortuna Düsseldorf fredag.

Den nye Hoffenheim-treneren Markus Gisdol kunne neppe fått en bedre start. Han ble flyttet opp fra reservelaget da Marco Kurz ble sparket tirsdag, og debuten ga tre kjærkomne poeng.

For Mathis Bolly ble det en sur start på kampen. Etter sju minutter tok nordmannen seg til låret etter en spurt. Han måtte erstattes av Dani Schahin og har trolig pådratt seg en muskelstrekk.

Bare to minutter senere kom vertenes ledermål. Düsseldorf-forsvarerne var passive, og Roberto Firmino gjorde 1-0.

Gjestene kom til noen farlige sjanser, men samtidig hadde hjemmelaget muligheten til å øke ledelsen. Hoffenheim skrudde opp tempoet i annen omgang, og vondt ble verre for Bollys lagkamerater da Andreas Lambertz headet ballen i eget mål fra en corner i det 75. minuttet.

Seieren ble trygget da Kevin Volland gjorde 3-0 i tilleggstiden. Trener Gisdol var naturlig nok svært fornøyd med seieren, men ikke nødvendigvis med spillet. – Jeg tror at alle i løpet av kampen så hvor sterkt laget vårt kjempet. Men spillemessig så vi at det ikke er gull alt som glitrer, sa han. (©NTB)