VRED SEG I SMERTER: Gareth Bale. (Foto: Matt Dunham/Ap)
VRED SEG I SMERTER: Gareth Bale. (Foto: Matt Dunham/Ap)

Bale tilbake i trening om to uker

Gareth Bales skade er ikke så alvorlig som først antatt.

Tottenham-fansen holdt pusten da lagets ledestjerne Gareth Bale ble båret av banen med en ankelskade på overtid mot Basel torsdag.

Waliseren tråkket kraftig over og hadde store smerter da han ble behandlet.

Les også: Bale ut på båre etter «fryktelig» overtråkk: – Vi håper det ikke er så ille som det så ut

Oppløftende nyheter
Fredag var Bale til grundige undersøkelser av skaden og det ga oppløftende nyheter for både Bale og Tottenham.

I en pressemelding opplyser Tottenham nemlig at Bale er tilbake i trening om to uker.

Også William Gallas (leggskade) og Aaron Lennon (kneskade) ble undersøkt av Tottenhams medisinske apparat fredag og er i likhet med Bale tilbake i trening om to ukers tid.

Begge måtte ut med skadene i oppgjøret mot FC Basel torsdag.

Mister Everton-kampen
Bale er definitivt ute av søndagens kamp mot Everton og returoppgjøret med Basel. Men manager Andre Villas-Boas håper å ha Bale tilbake på banen mot Manchester City 21. april.

– Dersom vi er optimistisk så er det en stor, stor mulighet for at han kan rekke City-kampen og bare gå glipp av de to neste kampene, sa han etter kampen.

Men det vet de først etter at Bale er blitt undersøkt fredag.

– Det er åpenbart at Gareth har tråkket over. Men det trenger ikke være så ille som det ser ut til ettersom Gareth allerede har røket leddbåndet i den ankelen før, og det er ikke mer å ryke der. Det er en stor hevelse og smertene er veldig, veldig store, men vi håper å få undersøkt ham fredag, fortsatte portugiseren.

Etter City-kampen har Spurs ligakamper mot Wigan, Southampton, Stoke og Sunderland. I tillegg kommer det en kamp mot Chelsea, som foreløpig ikke er terminsatt etter at Chelsea gikk til semifinalen i FA-cupen.