Magnus Wolff Eikrem og Ole Gunnar Solskjær. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Magnus Wolff Eikrem og Ole Gunnar Solskjær. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Eikrem og Solskjær er de mest populære valgene i TL-manager. NÅ starter alvoret!

Sliter du med å velge hvilke spillere du ønsker deg på ditt TL-managerlag? Her er noen tips!

Snart er det slutt på frie bytter, og da lønner det seg å være taktisk lur som manager. Vi har tatt en titt på de mest populære valgene blant våre 15.000 managere.

Trener
En av posisjonene man kan sanke solide poeng på er treneren. Der har aller flest valgt seg den tidligere Manchester United-spissen Ole Gunnar Solskjær. Solskjær har hentet hjem seriegullet de to siste sesongene og må anses som en klar favoritt til å gjøre det igjen. Like etter følger en annen "hjemvendt" helt. Kjetil Rekdal erstattet Martin Andresen i Vålerengas sjefsstol og er en populær mann blant Tippeliga-managerne. På tredjeplass finner vi Strømsgodsets suksesstrener Ronny Deila. Deila har bygget opp et veldig talentfullt lag på Marienlyst og verdsettes altså tredje høyest på vårt spill.

HAR DU DET I DEG? REGISTRER DEG HER!

Forsvar
Om vi forflytter oss ut på banen er det en Godset-spiller som fører an blant forsvarsspillerne. Lars-Christopher Vilsvik (Strømsgodset) har etter flere sesongers spill spilt seg inn i landslagsdiskusjonen og er valgt på nesten 4500 lag. Like etter følger Rosenborg-stopperen Tore Reginiussen og Tromsø-backen Saliou Ciss.

Midtbane
Magnus Wolff Eikrem har varslet at han må score flere mål fra sin midtbaneposisjon denne sesongen. Om det er grunnen til at han er valgt over 7500 ganger vites ikke, men den tidligere Manchester United-junioren er hvertfall en populær mann på det virtuelle spillet. Kjetil Rekdal har i flere uker ligget langflat for Aalesund-playmakeren Michael Barrantes, men har ikke fått tilslag på noen bud. Han følger like etter Eikrem på populæritetslisten. Borek Dockal innehar tredjeplassen.

Angrep
Torgeir Børven scoret i seriepremieren mot Brann og det ser ut til å være et signal TL-managerspillerne har satt pris på. Den tidligere Odd-spilleren topper nemlig listen blant angrepsspillerne. Den norske landslagsspilleren Tarik Elyounossi følger like i hæl, og det samme gjør Veton Berisha.

Rosenborg- og Aalesund-spillere tapetserer laget
Mikael Dorsin er i en egen klasse etter to runder i årets Tippeliga-manager.

tippeligamanager2013
tippeligamanager2013

Han har sanket solide 36 poeng. Bildet under illustrerer det beste laget og den mest innbringende formasjonen så langt.

Dette laget er i realiteten umulig å skaffe seg, for i spillet kan du kun ha tre spillere fra samme klubb og laget kan ha en maxverdi på 70 millioner.

LYKKE TIL I ÅRETS TIPPELIGA-MANAGER!

DU DET I DEG? REGISTRER DEG HER!