Benficas Óscar Cardozo (Foto: MIGUEL VIDAL/Reuters)
Benficas Óscar Cardozo (Foto: MIGUEL VIDAL/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Europa League i fokus torsdag

To hjemmefavoritter skal innfri

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Benfica - Newcastle United H: 1,40 U: 3,85 B: 7,30

Tottenham - Basel (Handikap fulltid 0-1) H: 1,85 U: 3,55 B: 2,83

Totalodds: 2,59

Innleveringsfrist: 21:00

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Benfica - Newcastle United H: 1,40 U: 3,85 B: 7,30

Kvartfinale. Første kamp. Med seks kamper igjen i Portugal har Benfica med 20-4-0 fire poengs luke til Porto i kampen om seriegullet. Til denne runden har vertene kommet etter 4-0-0 i kampene mot Bayer Leverkusen og Bordeaux. Trener Jorge Jesus har tatt ut 18 mann til denne kampen, og det er egentlig bare Salvio (mb) som savnes. Newcastle har slått ut Metalist og Anzhi, med sammenlagt 2-0 i målscore, på veien til denne. I Premier League har gjestene bare tre poeng ned til streken etter helgens 0-4-tap borte for Manchester City. I de to neste seriekampene skal de møte henholdsvis Fulham og Sunderland, begge hjemme, og de to oppgjørene kan bety svært mye når regnskapet skal gjøres opp. Borte i serien har Newcastle 1-5-10, men i denne turneringen 1-3-1. Manager Alan Pardew savner i kveld spillere som Coloccini (f), Debuchy (f), Haïdara (f), Ben Arfa (mb), Tioté (mb) og Gouffran (a). Krul (k) er tilbake etter skadefravær. Santon (f) returnerer også men om de spiller fra start er mer usikkert. Benfica må få et klart tips hjemme på Estádio da Luz mot et svekket Newcastle.

Tottenham - Basel (Handikap fulltid 0-1) H: 1,85 U: 3,55 B: 2,83

Om kampen: Kvartfinale. Første kamp. Tottenham tok etter to strake tap tilbake tredjeplassen i Premier League med lørdagens 2-1-seier borte over Swansea. Etter å ha slått ut Lyon i 16-delsfinalen var det bare så vidt båten bar mot Inter i åttedelsfinalen. De slo italienerne 3-0 hjemme, men tapte 1-4 borte etter ekstraomganger. I denne turneringen har vertene 4-1-0 her på White Hart Lane. Walker (f) soner i aften. Kaboul (f) og Sandro (mb) er fremdeles skadet, og nå blir også Defoe (a) på sidelinjen en liten stund. Basel har med 6-1-0 i vårsesongen passert Grashopper i toppen av tabellen i Sveits. April ble innledet med 4-0-seier borte over svake Luzern. Gjestene har passert Zenit og Dnipro i utslagsrundene. Totalt i Europa League har de 4-1-0 hjemme og 0-3-2 borte. I dette oppgjøret må trener Murat Yakin klare seg uten suspenderte P Degen (f), Joo-Ho (f) og den sentrale Díaz (mb). Skadene er dog få. Tottenham skal sikre seg et godt utgangspunkt før returen.

Om spillet: Basel har 3-2-0 med dette utgangspunktet borte i denne turneringen. De har sentrale fravær i dette oppgjøret. For Tottenham gjelder de å vinne så klart som mulig. Vertene møter Everton hjemme til helgen. Det kan komme til å spille inn, men tre dager etter returkampen i Sveits skal de møte Chelsea borte i serien, og da er det enda viktigere å ha friske bein. Spurs slo Inter 3-0 hjemme i åttedelsfinalen, og noe lignende bør det kunne bli her.

Få gratis kortleser her