MELLOMFORNØYD: Jose Mourinho var bare mellomfornøyd etter 3 0 mot Galatasaray. (Foto: Andres Kudacki/Ap)
MELLOMFORNØYD: Jose Mourinho var bare mellomfornøyd etter 3 0 mot Galatasaray. (Foto: Andres Kudacki/Ap)

Mourinho etter 3-0 mot Galatasaray: – Vi burde scoret mer

Cristiano Ronaldo scoret sitt niende Mesterliga-mål for sesongen i Real Madrids 3-0-seier over Galatasaray.

Real Madrid - Galatasaray 3-0 (2-0):

Real Madrid fikk som forventet ingen problemer mot Galatasaray i Mesterligaens kvartfinale og vant 3-0 onsdag kveld. Dermed sikret Jose Mourinhos menn seg et solid utgangspunkt foran returkampen i Tyrkia.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gonzalo Higuain scoret målene for Real Madrid på Bernabeu.

LES OGSÅ: Drogbas råd til Abramovitsj: – Chelsea må hente Mourinho tilbake

– Jeg synes at vi burde ha scoret flere mål og burde ha drept kampen tidligere. I returkampen er alt åpent. Vi må bare kjempe hardt og beholde konsentrasjonen i returkampen neste uke

– Burde ha scoret mer
Men trener José Mourinho mener at Real Madrid burde har scoret flere mål i oppgjøret.

– Jeg synes at vi burde ha scoret flere mål og burde ha drept kampen tidligere. I returkampen er alt åpent. Vi må bare kjempe hardt og beholde konsentrasjonen i returkampen neste uke, sa Mourinho til Viasat etter kampen.

Den frittalende treneren legger ikke skjul på at han var fornøyd med spillernes innstilling i den første kvartfinalekampen mot Galatasaray.

– Vi spilte en seriøs kamp og forstod på forhånd at det var en vanskelig motstander vi møtte. Gjennom hele kampen så forsvarte vi oss veldig godt og mye ble avgjort da vi fikk inn den viktige 2-0-scoringen. Resten av kampen ventet vi bare på mulighetene til å score mer, konkluderte Real-sjefen.

Før han slår fast:

– Vi fikk med oss et godt resultat, men det blir en vanskelig bortekamp i Istanbul. Tro meg, jeg har vært der før og vet hva som venter oss, sa han.

Stakk i fra Messi
Lionel Messi rakk å score sitt åttende mål for sesongen i Mesterligaen før han måtte forlate banen med skade i tirsdagens oppgjør mot PSG.

Dermed hadde Messi scoret like mange mål som Ronaldo i Europas gjeveste turnering foran Real Madrids kvartfinaleoppgjør mot Galatasaray.

Men Cristiano Ronaldo trengte ikke mange minuttene på å stikke fra Lionel Messi på toppen av toppscorerlisten.

SCORET IGJEN: Cristiano Ronaldo. (Foto: CURTO DE LA TORRE/Afp)
SCORET IGJEN: Cristiano Ronaldo. (Foto: CURTO DE LA TORRE/Afp)

Brukte bare ni minutter
Allerede etter ni minutters spill chippet portugiseren nemlig inn 1-0-ledelse til Real Madrid på vakkert vis – og bokførte sitt niende mål på ni kamper i Mesterligaen hittil denne sesongen.

I La Liga ligger imidlertid Cristiano Ronaldo langt bak sin rival i Barcelona på toppscorerlisten. Messi har scoret utrolige 43 mål på 29 kamper, mens Ronaldo ligger som nummer to på toppscorerlisten i Spania med 28 mål på 27 kamper.

20 minutter senere var Karim Benzema var på rett plass til rett tid og øket ledelsen for Real Madrid til 2-0. Franskmannen har nå scoret totalt 30 mål i Mesterligaen totalt, og har bare Thierry Henry (50 mål) på listen foran seg over de mestscorende franskmennene i den prestisjetunge turneringen.

I den andre omgangen på Bernabeu dukket innbytter Gonzalo Higuaín opp og øket til 3-0 i det 73. minutt.

LES OGSÅ: José Mourinho beskylder Fifa for Ballon d’Or-juks

I TOPPFORM: Cristiano Ronaldo (Foto: Andres Kudacki/Ap)
I TOPPFORM: Cristiano Ronaldo (Foto: Andres Kudacki/Ap)

– Det var en soleklar stempling fra Ramos og det gule kortet bør strykes foran returkampen. Det var et soleklart straffespark. En feil avgjørelse av Moen

Snøt Moen Galatasaray for straffe?
Dommer i kampen var nordmannen Svein Oddvar Moen og han kan ha snytt Galatasaray for et straffespark drøye kvarteret før slutt da Yilmaz gikk i bakken etter en duell med Sergio Ramos. Men Moen ga til slutt Yilmaz gult kort for filming.

– Det var en soleklar stempling fra Ramos og det gule kortet bør strykes foran returkampen. Det var et soleklart straffespark. En feil avgjørelse av Moen, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad i FotballXtra Europa om episoden.

Real Madrid vant til slutt 3-0 og sikret seg et ypperlig utgangspunkt foran returkampen i Tyrkia neste uke.

– Det skal bortimot være avgjort for Real Madrid nå. De kan til og med hvile spillere i returkampen, poengterte Wikestad.

LES OGSÅ: Mourinho: – Jeg er stolt over å kjenne Ferguson

Mourinho (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Mourinho (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Mourinho kan vinne igjen
José Mourinho har vunnet Mesterligaen med både Porto og Inter tidligere, og kan nå sikre seg troféet igjen med sin tredje klubb. Wikestad mener Real Madrid nå fremstår som en av de store favorittene til å vinne turneringen.

– Vi husker i fjor da det omtrent var opplest og vedtatt at det kom til å bli en finale mellom Real Madrid og Barcelona. Men slik gikk det ikke. Alt kan skje. Men slik jeg ser det så er Real Madrid, Barcelona og Bayern München de tre sterkeste lagene nå og blir definitivt å regne med videre, mente kommentatoren.