Torgeir Bjarmann/LSK fansen
Torgeir Bjarmann/LSK fansen

Bjarmann: - Tar ikke hotellregningen

Lillestrøm-spillerne betalte Molde-hotell av egen lomme, men må se langt etter sympati fra ledelsen.

LSK-spillerne kan ikke levere reiseregning for den ekstra hotellovernattingen i Molde, selv om de tok med seg alle poengene hjem.

– Nei, vi tar ikke hotellregningen, fastslår LSK-leder Torgeir Bjarmann.

Det vakte oppsikt da LSK-spillerne i startelleveren betalte av egen lomme for å reise til Molde dagen før tirsdagens TV 2-sendte kamp. Den overraskende seieren medfører sikkert minimum 1000 ekstra tilskuere til hjemmekampen mot Viking på Åråsen, men Bjarmann vil ikke belønne spillerne med å ta hotellregningen.

Les også: Lillestrøm-spillerne betalte Molde-hotell av egen lomme: – En fryktelig god investering
Les også: Lillestrøm sørget for historisk Solskjær-tap

– Dette var ikke 30.000 kroner vi sparte. Å reise dagen før kamp lå aldri inne i budsjettet. Og hvis du hadde visst hva spillerne har av poengbonus, så kom de godt ut av oppladningen de selv ønsket. Samtidig viser jo dette at spillerne trives sammen, og den ekstra natten i Molde genererte åpenbart ekstra godt samhold i laget før kampen. Også trenerne ville reise dagen før, men alle i LSK er inneforstått med størrelsen på budsjettet vårt, sier Bjarmann til tv2.no.

Se Frode Kippe på hotellbesøk her (saken fortsetter under):

708790

Bjarmann sier at stemningen er strålende i Lillestrøm dagen derpå og at dialogen med spillerne rundt det sportslige opplegget er meget god. Nå kom alle godt ut av det; klubben holdt budsjettet, fikk alle tre poengene med seg hjem og spillerne en fortjent poengbonus.

– Står det virkelig så dårlig til at dere ikke har råd til en optimal oppladning i kampen om viktige poeng?

– Det blir dyrt om vi skulle gjort dette på alle bortekampene. Vi har aldri budsjettert med to overnattinger i forbindelse med kamp, og jeg minner om at vi tok medaljer i Tippeligaen da vi reiste samme dagen. Hvorfor har vi stramt budsjett? Jo, det er fordi vi ikke vant mange nok kamper i fjor, så alt henger sammen. Stram kostnadsstyring må til for å unngå at vi går tomme for penger i løpet av året. Som sportsdirektør ville jeg gjerne sendt samtlige opp til Molde dagen før, men som daglig leder må jeg tenke annerledes, sier Bjarmann, som sitter på begge sider av bordene på Åråsen.

- Nå vet vi hva som skal til i framtiden. Er det et ekstra hotelldøgn som skal til, så vet spillerne hva de må gjøre, gliser han.