Mer Golden League i håndball

De norske håndballandslagene er sikret tøff matching i årene som kommer. Det blir Golden League for både menn og kvinner med Danmark og Frankrike framover.

I 2013/14 blir det tre turneringer for menn. Den første turneringen spilles i Norge i starten av november. Der skal Robert Hedins mannskap måle krefter med OL-mester Frankrike, europamester Danmark og VM-treer Kroatia.

Ny turnering venter i Frankrike i starten av januar, mens man i april møtes til finaler i Danmark.

For jentene blir det Golden League i 2014/15. Det blir spill i Danmark i oktober, i Norge i november og finaleturneringen spilles på fransk jord i mars 2015, opplyser Norges Håndballforbund.

– Dette innebærer at både håndballjentene og håndballgutta er sikret topp internasjonal matching, og at norske håndballsupportere får oppleve verdens beste håndballspillere på hjemmebane. Med dette samarbeidet sikrer vi landskamper på høyeste nivå i kommende internasjonale turneringer her i Norge, og i tillegg gir det oss nye kommersielle muligheter til det beste for våre gode samarbeidspartnere, sier generalsekretær Erik Langerud. (©NTB)