toure
toure

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Chelsea byr på Yaya Toure

Og Real Madrids sportsdirektør Zinedine Zidane flørter med Gareth Bale. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Om Crystal Palace skulle makte å rykke opp til Premier League har manager Ian Holloway allerede satt sitt første overgangsmål skriver Daily Mirror: hans tidligere elev i Blackpool, Charlie Adam.

– Det er mulig, sier Vitesse Arnhem-angriper Wilfried Bony om en mulig overgang til West Ham i sommer. Det rapporterer Metro.

Real Madrids sportsdirektør Zinedine Zidane hyller Gareth Bale, og det setter fart i overgangsspekulasjonene om at den spanske storklubben vil prøve å hente waliseren til Madrid, melder The Sun.

Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no!  (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)
Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no! (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)

Newcastle, Arsenal og Manchester City er alle med i kampen om Marseille-forsvarer Niclas N'Kolou. Ifølge TalkSport kan han også velge Monaco, om han ønsker å bli i Frankrike.

Dimitri Payet er ønsket av Liverpool, skriver CaughtOffside. Den 26 år gamle Lille-vingen har imponert denne sesongen

Sochaux ettertraktede 22-åring Sebastien Corchia har åpnet døren for en overgang til Premier League etter å ha avslørt at han kunne tenke seg å forlate den franske klubben i sommer. Det skriver TalkSport.

Les også: David James til islandsk toppserie

Chelseas utlånte belgiske landslagsmålvakt, Thibaut Curtois, har ifølge Metro innrømmet at fremtiden hans i Chelsea er usikker etter spekulasjoner om at han vil bli tilbudt som en del av en byttehandel med Atletico Madrid-spiss Radamel Falcao.

Arsenal vurderer å legge inn et oppsiktsvekkende bud på Manchester Citys Edin Dzeko, mener CaughtOffside å vite.

Samme nettsted melder at Arsenal ønsker å hente tilbake Alex Song for en brøkdel av prisen de solgte ham for i fjor sommer.

T-SKJORTEKONGEN: Edin Dzeko leverte nok et budskap etter å ha satt inn 2-0-målet på Emirates. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
T-SKJORTEKONGEN: Edin Dzeko leverte nok et budskap etter å ha satt inn 2-0-målet på Emirates. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Romelu Lukaku ønsker å bli utlånt igjen neste sesong, istedenfor å kjempe seg inn i Chelsea skriver Daily Mirror. Han ønsker imidlertid å gå til en klubb som spiller i Europa for å øke sine muligheter for å spille VM.

Samtidig sier Demba Ba til The Times at han heller vil vinne FA-cupen eller Europaligaen istedenfor å kvalifisere seg Champions League.

Chelsea kan komme til å bli meget aktive i sommer. Ifølge The Express er de interessert i å hente Yaya Toure og vil legge inn et bud i sommer. Toure avventer å signere en ny kontrakt med fjorårets seriemestre. Paris Saint Germain er i tillegg til London-klubben interessert.

Les også: Heskey forlenger Australia-karrieren

Øvrig:

Palermo innrømer at de vil lytte til tilbud i mai for stjernespiller Josip Ilicic. Roma er blandt de som er interessert, skriver Forza Italian Football.

Samme nettsted melder at Parma nekter å inngå forhandlinger med Rubin Kazan om Sotiris Ninis.