Yilmaz og Drogba ( © BO RC**LON**)
Yilmaz og Drogba ( © BO RC**LON**)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Manchester United vil hente Mesterligaens toppscorer

Mens Samir Nasri hevder at Arsenal-eier presset gjennom overgangen til City. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og månedene hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Galatasarays effektive spiss Burak Yilmaz har tiltrukket seg interesse fra en rekke storklubber etter strålende prestasjoner i Mesterligaen denne sesongen. 27-åringen har dunket inn åtte mål i Mesterligaen og er med det delt toppscorer sammen med Cristiano Ronaldo i turneringen. Klubbens trener, Fatih Terim, sier at Manchester United er blant klubbene som er interessert i å hente storscoreren.

– Det kommer ikke til å bli lett å holde på ham, sier Terim om spissen som ryktes å ha en prislapp på drøyt 90 millioner kroner.

Liverpool og Arsenal skal også ha Yilmaz på radaren.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Burak-Yilmaz
Burak-Yilmaz

Newcastle har opplevd et massivt inntog av franske spillere de siste sesongene, og nå ser manager Alan Pardew nok en gang mot Frankrike for forsterkninger. Lilles 27 år gamle forsvarer Aurelien Chedjou linkes til St. James' Park og kan komme til å koste Newcastle i overkant av 100 millioner kroner. Spilleren, som riktig nok er fra Kamerun, har også tiltrukket seg interesse fra Valencia.

Les også: Bales suser ble ikke rundens beste scoring
Les også: Ekspertene om Steven Gerrard: – Han bevarer Liverpools identitet

Vegard Forren kan få tøff kamp om en plass på Southampton, i alle fall dersom ryktene rundt klubben materialiserer seg. «Saints» ser nemlig på Bordeaux-midstopper Lamine Sane.

Neil Warnock takket for seg i Leeds etter mandagens tap for Derby. Nå kan den nylig avgåtte Sunderland-manageren Martin O'Neill ende opp som nestemann bak roret på Elland Road.

Det koker nok en gang rundt Manchester City-spiller Samir Nasri. Franskmannen, som ble banens beste i lørdagens kamp mot Newcastle, fikk kritikk av manager Roberto Mancini etter kampen. Italieneren fleipet med formen til Nasri og sa at han «ikke skjønte hvorfor en spiller av hans kaliber ikke leverte prestasjoner som denne hver eneste kamp». Nasri har også i et intervju med en fransk TV-kanal snakket om exiten fra Arsenal. Angrepsspilleren sier at det var Arsenal-eier Stan Kroenke som presset gjennom overgangen til City, selv om Arsène Wenger har påpekt at han har full kontroll over transferaktiviteten til klubben.

– Wenger sa til meg at dersom Cesc Fàbregas forlot klubben ville jeg bli værende, men Kroenke ville ha pengene. Treneren sa at vi bare ville hente Gervinho. Cesc hadde allerede dratt. Jeg hadde bare ett år igjen av kontrakten, så jeg bestemte meg for å forlate klubben, sier Nasri, som ikke angrer på at han forlot London-klubben.

– Jeg vant ligaen, mens Arsenakl hadde vanskeligheter med å ende i topp fire.

Les også: Derfor lykkes ikke amerikanske eiere i Premier League

Manchester United-spiss Angelo Henriquez, som for øyeblikket er på lån hos Wigan, ønsker å sendes på lån også neste sesong. Chileneren ønsker en mer passende klubb, og vil enten til Championship eller La Liga for å spille regelmessig førstelagsfotball.

Artikkelen forsetter under bildet!

Angelo Henriquez (Foto: MARTIN BERNETTI/Afp)
Angelo Henriquez (Foto: MARTIN BERNETTI/Afp)

Øvrig:

PSG-president Al-Khelaifi innrømmer at klubben er interessert i Manchester United-spiss Wayne Rooney, men bedyrer at klubben ikke har kommet med en formell forespørsel rundt spilleren.