Alonso2
Alonso2

Sjekk søndagens fotballrykter: – Liverpool lokker Gerrard med Alonso-comeback

Og Arsenal planlegger monsterbud på Robert Lewandowski, Mario Götze og Lars Bender. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Manchester United nekter å selge Javier Hernandez, til tross for interessen fra Real Madrid. Sir Alex Ferguson sier til Sunday Telegraph at han er imponert over meksikanerens scoringssnitt denne sesongen.

– Det er ikke lett å sette ham ut av laget, men det er vanskelig når man konkurrerer mot Robin van Persie, Danny Welbeck og Kagawa, sier Ferguson.

Liverpool ønsker å forlenge med kaptein Steven Gerrards kontrakt med to nye år. Planen er at Gerrard skal gjenforenes med Xabi Alonso i sommer, skriver Sunday People. Liverpool planlegger nemlig å legge inn et bud på 75 millioner kroner for den 31-årige Real Madrid-spilleren.

Arsenal gjør seg klar til å legge inn et bud på 620 millioner kroner for Bundesliga-trioen Robert Lewandowski, Mario Götze og Lars Bender. Det er Sunday Mirror som melder at Arsene Wenger er klar til å sprenge banken.

Robert Lewandowski har scoret fem CL-mål denne sesongen. I kveld kan antallet økes i Malaga
Robert Lewandowski har scoret fem CL-mål denne sesongen. I kveld kan antallet økes i Malaga

Liverpool planlegger å gjøre fem signeringer i sommer. Swansea-keeper Michel Vorm er blant dem som er aktuelle for Merseyside-klubben. Ashley Williams, Christian Eriksen, Hatem Ben Arfa og Henrikh Mkhitaryan er også blant navnene på blokken til Brendan Rodgers, hevder Sunday Telegraph.

Manchester City håper å lokke Alexis Sanchez (24) vekk fra tilværelsen i Barcelona, melder Sunday People. Det var nåværende City-direktør Txiki Begiristain som i sin tid hentet Sanchez til Barcelona. Nå vil han få fart få karrieren til chileneren i Manchester.

Stoke vil hente danske stjerneskuddet Andreas Cornelius som erstatter for Peter Crouch. Det skriver Sunday Express.

Frank de Boer seiler opp som favoritt til å overta jobben til Roberto Mancini, hevder Daily Mirror. Først må imidlertid italieneren få sparken...