SKADET: Brede Hangeland ble skadet i oppgjøret mot Manchester United. Nå kan landskampen mot Ukraina ryke. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
SKADET: Brede Hangeland ble skadet i oppgjøret mot Manchester United. Nå kan landskampen mot Ukraina ryke. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Hangeland forlenget med Fulham: – Har følt meg hjemme siden første kamp

Landslagskapteinen har forlenget kontrakten med to år.

Norges landslagskaptein Brede Hangeland har skrevet under ny toårskontrakt med den engelske Premier League-klubben Fulham. Dermed blir nordmannen værende på Craven Cottage til sommeren 2015.

Det bekrefter London-klubben på sine hjemmesider torsdag.

– Jeg er storfornøyd. Det har tatt lang tid, men nå er vi i mål. Jeg håper klubben er fornøyd – jeg er i alle fall veldig fornøyd med å ha signert, sier Hangeland selv til klubbens hjemmesider.

Brede Hangeland, Fulham (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Brede Hangeland, Fulham (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Les også: Fulham-spillerens bønn: – Ikke selg Hangeland

Har du Hangeland på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Nordmannen har vært en sentral del av laget til «The Cottagers» helt siden overgangen fra FC København i januar 2008.

– Jeg har elsket tiden min i Fulham, og jeg har følt meg hjemme siden første kamp. Jeg kunne ikke se for meg at jeg skulle dra, sier han.

Siden Hangeland ankom Premier League-klubben midtveis i 2008-sesongen har vestlondonerne gått fra å kjempe i bunnen av ligaen til å stabilisere seg rundt midten av tabellen, og spilte også finale i Europaligaen i 2010.

– Det er utrolig. Du kan ikke kjenne igjen klubben. Alt har endret seg. Det er mer profesjonelt og større. Vi er en mer solid klubb og et mer solid lag, men likevel har vi de samme verdiene, de samme gode folkene, den samme hyggelig stadionet og de samme herlige supporterne, sier Hangeland.

Les også: Hangeland om sitt verste kjøp: – Det skulle gi meg sixpack, men...

hangeland_fulham
hangeland_fulham

Hva mener du om Hangelands avgjørelse? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!