Sjarapova kjempet seg til semifinale

Maria Sjarapova er klar for semifinalen i WTA-turneringen i Miami, men hun måtte virkelig slite for å slå italienske Sara Errani 7-5, 7-5.

Det ble en tøff batalje mellom de to finalistene i French Open fra i fjor. Sjarapova gjorde 14 dobbeltfeil og spilte langt fra perfekt ellers heller, men verdenstoeren ville vinne og ga alt hun hadde. Det holdt.

– Jeg er veldig glad for at jeg klarte dette, for Errani hadde virkelig store muligheter til å vinne det andre settet, og hadde det skjedd, ja, da er det ikke lett å si hva som kunne ha blitt det endelige resultatet, sa Sjarapova etter den tøffe kampen.

– Det er helt herlig at jeg klarte dette, og at jeg er i semifinalen i denne turneringen igjen, fortsatte Sjarapova, sliten, men veldig glad for en sliteseier.

Nå får hun en ny sjanse til endelig å klatre helt til topps på seierspallen i Miami Masters, der hun har fire finaletap fra før. I semifinalen møter hun enten Roberta Vinci fra Italia eller Jelena Jankovic fra Serbia. Begge bør være overkommelige motstandere for den russiske verdenstoeren, som er ranket på tredjeplass i turneringen i Miami. (©NTB)