suarez
suarez
Suarez slag22
Suarez slag22

Her slår Suarez motspilleren med knyttneven

Heldig som unngikk utvisning mot Chile.

Uruguay er i store vansker med tanke på å kvalifisere seg til fotball-VM i Brasil neste år. Laget ligger på sjetteplass i den Søramerikanske kvalifiseringen hvor de fire beste lagene går videre.

Laget som havner på femteplass må ut i playoff.

Les også: Messi: – Forferdelig å spille i høyden

Skulle vært utvist
Heller ikke i tirsdagens oppgjør mot Chile løsnet det for de lyseblå. Luis Suarez og hans lagkamerater tapte til slutt 2–0 i Santiago.

Se målene fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen

Liverpool-spissen, som for tiden viser en fantastisk form for Liverpool, hadde akkurat gått i bakken inne i Chiles 16-meter uten å få straffespark. Og da Chile-back Gonzala Jara holdt spissen i trøya like etter kokte det over for Premier Leagues toppscorer. Stjernespilleren sendte av gårde et slag mot hodet til motstanderen før han gikk videre. Dommeren fikk derimot ikke med seg handlingen som nok hadde kvalifisert til direkte rødt kort.

Må stå over neste kamp
Suarez har havnet i flere uheldige episoder etter ankomsten til Premier League. I tillegg til kontroversene rundt rasismesaken med Patrice Evra er også uruguayaneren blitt beskyldt for å stadig prøve å filme seg til straffespark.

Selv om ikke Liverpool-spilleren fikk straff for slaget mot Chile pådro han seg likevel et gult kort for protester mot dommeren. Det gjør han uaktuell når Uruguay møter Venezuela i neste VM-kvalikkamp.

Se målene fra Chile-Urugay her:

707745

Suarez (Foto: MARTIN BERNETTI/Afp)
Suarez (Foto: MARTIN BERNETTI/Afp)