Solli_0
Solli_0

Se DJ Sollis videodebut

Satser mot stjernene sammen med Christer George.

Noen investerer i eiendom. Jan Gunnar Solli bor hos en kompis rett ved Vålerengas hovedkvarter på Valle, og har satset sparepengene på musikk-karrieren.

Sammen med tidligere Rosenborg-lagkamerat Christer George, som jobber som musikkprodusent i USA, gir han nå ut en egenprodusert låt – der han selv har finansiert musikkvideoen som er spilt inn i New York.

– Christer har et litt kulere navn enn meg, da. Han kaller seg Chris DiAngelo. Og jeg heter da ... Solli, sier Telemark-gutten med et smil.

I løpet av de siste par årene har han brukt opptjente midler fra fotballkarrieren til å bygge seg opp som artist.

– Det dreier seg vel mellom en halv og en million kroner. Det er ikke billig å prøve å sette sine spor i en by som New York. Men jeg ser på dette som en investering i min egen framtid. Musikkproduksjon er noe jeg brenner for og det er ikke enkelt å finne noe ved siden av fotballen som man kan være like lidenskapelig opptatt av. Jeg har funnet det i musikken, forklarer Jan Gunnar Solli.

Les også: Se DJ Solli spille i Las Vegas

– Hvis du har troen på noe, og virkelig brenner for det, så må du satse.

– Hva er drømmen med musikken?

– Kan jeg få feedback på at det her funker både på radio og de store festivalene i verden, så har vi lykkes. Men det føles uansett bra å være med på å skape noe, sette sin signatur på en sang som kanskje kan bli populær en eller annen gang.

– Ser du for deg at du flytter tilbake til USA igjen etter fotballkarrieren?

– Ja, svarer Jan Gunnar Solli bestemt.

Du kan se Sollis studioinnspilling med Christer George og den anerkjente sangeren Errol Reid på YouTube.