Mourinho77
Mourinho77

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Mourinho og Abramovitsj har inngått en avtale

Og Arsenal kjemper med Manchester City om Montenegro-stjerne. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:

Arsenal og Manchester City skal ifølge talksport.com være ute etter å sikre seg Montenegros stjernespiss Stevan Jovetic. 23-åringen har denne sesongen notert seg for 12 fulltreffere på 24 Serie A-kamper for Fiorentina, og er verdsatt til rundt 250 millioner kroner.

Liverpool vil ifølge Daily Mirror nok en gang prøve å signere unggutten Tom Ince når overgangsvinduet åpner til sommeren. Merseyside-klubben prøvde å hente talentet i januar, men nektet å godta prisen på rundt 55 millioner kroner.

Aston Villas storscorer Christian Benteke er het om dagen. Nå går spissens agent ut og sier at en overgang til Milan ville vært en drøm for belgieren. Han legger likevel til at det ikke er opprettet noe som helst form for kontakt med den italienske klubben. Det melder Sky Sports.

HØYTFLYVENDE: Christian Benteke senket Liverpool på Anfield, nærmest på egenhånd. (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
HØYTFLYVENDE: Christian Benteke senket Liverpool på Anfield, nærmest på egenhånd. (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Nemanja Vidic ser ut til å forsvinne fra United. Nå meldes det at 31-åringen også fort kan bli en av AC Milans sommersigneringer.

Les også: Se United-kjøpet Zaha herje for England mot Romania
Les også: Sjekk skandalen Balotelli angrer mest på

Meksikanske Carlos Vela sier han ønsker å bli i Real Sociedad neste sesong, og har ingen planer om å returnere til London og Arsenal.

Liverpool skal ifølge Daily Mirror være ivrige etter å sikre seg Barcelonas 16 år gamle ving Sergi Canos.

West Bromwich-kaptein Chris Brunt skal ha bedt klubben om å tilby forsvarsspiller Gareth McAuley ny kontrakt. Den 33 år gamle forsvarspilleren har vist strålende form den siste tiden.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

José Mourinho skal ifølge Metro være ett steg nærmere å bli Chelsea-manager. Ifølge avisen har portugiseren allerede inngått en avtale med London-klubbens mektige eier Roman Abramovitsj.

I et nylig intervju avslører Napoli-spiss Edinson Cavani at hans landslagskollega Luis Suarez alltid prøver å overbevise ham om å flytte til Premier League. Det melder insidefutbol.com.

Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)
Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)