Montenegro sikret uavgjort på god annenomgang

Wayne Rooney scoret og ga England ledelsen etter seks minutter, men Montenegro slo tilbake etter pause og fortjente 1-1 tirsdag.

Dermed er det den lille balkanstaten som fortsatt leder VM-kvalifiseringens gruppe H to poeng foran engelskmennene, og det var Dejan Damjanovic som ble kampen store helt på hjemmebane i Podgorica.

Han satte ballen i mål fra kort hold etter 76 minutter, og den scoringen klarte ikke engelskmennene å gjøre noe med. Det engelske mannskapet var da også totalt underlegne i annen omgang, så det var fullt fortjent at Montenegro skulle klare uavgjort.

Wayne Rooney headet England i ledelsen etter en corner fra Steven Gerrard. Før pause var det gjestene som førte an i kampen, så det var helt fortjent at Rooneys scoring sto seg og at engelskmennene ledet til pause.

Men i annen omgang skiftet kampen fullstendig karakter. Engelskmennene ble presset bakover og hjemmelaget overtok.

Men selv om England var underlegen etter pause, klarte laget nesten å sikre seieren likevel – på overtid. Et Steven Gerrard-frispark var ikke langt unna å gå i mål, men marginene var ikke på Gerrard og engelskmennenes side da. (©NTB)