Se Hazard-scoringen som holder Belgia på VM-kurs

Det blir knalljevn kamp mellom Belgia og Kroatia i VM-kvalifiseringens gruppe A. Begge lag er ubeseiret og topper suverent etter seks runder.

hazard
hazard

Etter nye seirer tirsdag har lagene 16 poeng hver. Belgierne, som har en gyllen årgang på vei, slo Makedonia 1-0 på hjemmebane. Samtidig vendte Kroatia bortekampen mot Wales og fikk med seg en 2-1-seier.

Belgierne har kun sluppet inn ett mål i kvalifiseringen, men slet også med å finne nettmaskene selv mot Makedonia. Først i det 62. minuttet løsnet det. Chelsea-stjernen Eden Hazard ble matchvinner da han dro seg forbi to mann og hamret inn 1-0 med venstrebeinet.

Se Hazard-målet i videovinduet over!

Kroatia kom på sin side bakpå etter at Dejan Lovren la Joe Ledley i bakken i egen 16-meter etter 20 minutter. Tottenham-vingen Gareth Bale ordnet 1-0 fra straffemerket.

Waliserne så ut til å gå mot en sterk seier, men Lovren gjorde det godt igjen for straffesparket da han kvitterte etter 76 minutter. Ti minutter senere ble Eduardo matchvinner da han satte et volleyskudd mellom beina på Wales-keeper Boaz Myhill.

Nærmest topplagene i gruppe A følger Serbia (7 poeng), som slo Skottland 2-0 tirsdag. Kampen var lenge truet på grunn av mye snø, men de fremmøtte tilskuerne fikk se Filip Djuricic ordne hjemmeseier med to scoringer.