Pedro ordnet spansk 1-0 etter pause

Pedro scoret kampens eneste mål i annen omgang. Dermed overtok regjerende verdensmester Spania igjen topplassen i VM-kvalifiseringens gruppe I.

Frankrike ble slått 1-0 etter at Pedro fikk hull på byllen etter 58 minutters spill. Han satte en krossball fra Nacho Monreal i nettet.

Spanjolene kontrollerte kampen etter at Frankrike måtte spille den siste delen av kampen med bare ti mann. Paul Pogbra måtte forlate banen med rødt kort 12 minutter før slutt.

Frankrike overtok topplassen i gruppen sist fredag etter 3-1 seieren mot Georgia, men det var ikke lenge laget fikk trone på toppen. Nå er Spania tilbake, og det gjenstår bare tre kamper av kvalifiseringen.

Spania står med 11 poeng etter tirsdagens kamp, mens franskmennene har ett poeng mindre.

Frankrike var bra med i begynnelsen av tirsdagens kamp, men etter hvert fikk spanjolene satt spillet og utover i kampen var det Spania som var i kontrollen. Det var derfor en fortjent seier og et lite skritt på veien til Brasil-VM neste år. (©NTB)