Nemanja Vidic (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Nemanja Vidic (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: Åpner for Vidic-salg

Og en gammel Viking-helt gjør seg bemerket en helt annen plass i verden. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre i fotballverden.

Premier League:
Montenegros landslagskeeper Mladen Bozovic har spilt 395 minutter uten å slippe inn mål før laget møter England i kveld. Nå kommer Videoton-keeperen med et frieri. Han sier til Daily Star at han drømmer om å spille i Premier League, og aller helst i Chelsea.

Sir Alex Ferguson har planer om å rydde kraftig i Manchester United-stallen. Selv lagkaptein Nemanja Vidic er til salgs dersom det rette budet kommer. Det betyr at serberen kanskje kan få oppfylt drømmen sin om å spille i Italia, skriver Goal.

Liverpool har sett at Arsenal har hatt suksess med å hente spillere fra Barcelonas ungdomsakademi La Masia. Nå skal Brendan Rodgers har gjort et fremstøt overfor den unge spissen Sergi Canos, skriver Sport.

Sunderland-manager Martin O'Neill har som de fleste andre sine favoritter. Og da han var i Celtic var Aiden McGeady en som sto hans hjerte nær. Han har flere ganger prøvd å hente iren fra Spartak Moskva, men blitt skremt av prisen. Men til sommeren har McGeady bare ett år igjen av kontrakten sin med russerne, og kan fort komme til Stadium of Light til en hyggelig pris.

TIL RUSSLAND: Aiden McGeady er på vei
  til Spartak Moskva. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
TIL RUSSLAND: Aiden McGeady er på vei til Spartak Moskva. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Les også: Se United-kjøpet Zaha herje for England mot Romania
Les også: Sjekk skandalen Balotelli angrer mest på

Everton mangler en skikkelige målscorer på topp. Marouane Fellaini er toppscorer for dem fra sin midtbaneposisjon denne sesongen. Nå melder Daily Mail at den israelske landslagsspissen Tomer Hemed kan være på vei fra Mallorca til sommeren.

Et annet alternativ for The Toffees er Sevillas Alvaro Negredo. Men da vil også Tottenham ha et ord med i laget, hvis en skal tro Liverpool Echo.

Godfrey Oboabona var strålende i Nigerias forsvar da de vant Afrikamesterskapet tidligere i år. Nå melder flere medier at 22-åringen skal på prøvespill i Arsenal, som også skal være favorittlaget hans.

Les også: Se Kaspers (14) fantastiske Alsaker-parodi: – Watch your back, Øyvind!
Les også: Alsaker møtte Kasper (14): – Av og til tror du det er deg selv

Storklubbene står i kø for å sikre seg Lilles siste stjerneskudd. Chelsea, Manchester City, Manchester United og Liverpool skal alle være interessert i den 19 år gamle venstrebacken Lucas Digne. Men ifølge Sky Sports så er ikke Digne så veldig giret på noe klubbskifte med det første.

Lukas Podolski har ikke vært noen gigantisk suksess i sin debutsesong i Arsenal. Likevel ønsker Juventus å hente ham til Italia. Atletico Madrid har også vist interesse for tyskeren. Men han avviser overfor Sky Sports at noen overgang er aktuell til sommeren.

En som kanskje kan være på vei til Arsenal er marokkanske Younes Belhanda. Montpellier-spilleren har i godt over et år blitt koblet til The Gunners. Og nå skal midtbanespilleren ha fått tillatelse til å forlate Montpellier til sommeren.

Younès Belhanda
  er tilbake hos Montpellier etter spill for Marokko i Sør-Afrika (Foto:
  SYLVAIN THOMAS, © AG)
Younès Belhanda er tilbake hos Montpellier etter spill for Marokko i Sør-Afrika (Foto: SYLVAIN THOMAS, © AG)

Les også: Neymar nekter å forlenge med Santos
Les også: Dette er Mourinhos favorittspiller

Freddy Adu fortsetter nomadetilværelsen. Mannen som skulle bli den nye Pele er i det minste nå klar for spill i Brasil. Han har signert en kontrakt med Esporte Clube Bahia. Den tidligere Manchester United-floppen Kleberson går til Philadelphia Union på lån som en del av avtalen, skriver The New York Times.

Mame Niang var kanskje ingen stor suksess i Viking. Men for University of Pretoria har han vært sentral. Han er klubbens toppscorer med seks mål så langt denne sesongen. Ifølge KickOff.com er han i ferd med å signere en ny kontrakt med «AmaTuks».