MATCHVINNER: Mats Zuccarello Aasen feirer sin scoring mot New Jersey Devils sammen med Ryan Callahan. (Foto: Bill Kostroun/Ap)
MATCHVINNER: Mats Zuccarello Aasen feirer sin scoring mot New Jersey Devils sammen med Ryan Callahan. (Foto: Bill Kostroun/Ap)

Rangers-stjernene hyller Zuccarello: – Mange vil bli glade for overgangen

Nordmannen ønskes velkommen tilbake til NHL.

Mandag ble det kjent at Mats Zuccarello Aasen er på vei tilbake til NHL og New York Rangers.

Nyheten om comebacket i verdens beste ishockeyliga tas imot med åpne armer av både Rangers-fansen og klubbens stjerner.

Les også: Zuccarello nær NHL-comeback

– Helt fantastisk
Ryan McDonagh gliste godt da lokalavisen New York Daily News fortalte om den nært forestående overgangen.

– Det er helt fantastisk. Han er en meget god spiller og kjenner laget og trenerteamet. Det vil nok ikke ta lang tid før han venner seg til det igjen. Han har også spilt her før og hatt suksess, sier han.

– Dessverre hadde han noen skadeproblemer her, men han er veldig god og er også en strålende fyr å ha i garderoben. Alle kommer godt overens med han. Hvis dette går i orden, så er det mange spillere som vil bli veldig glade for overgangen, sier McDonagh.

– Kan hjelpe oss med å score flere mål
Zuccarello er spesielt god i power play, og det er nettopp i overtall at Rangers har slitt denne sesongen. Rangers' stjerneback Michael Del Zotto tror nordmannen kan løfte de et ekstra hakk.

– Ved å hente inn en spiller av hans kaliber så vil vi ikke bare bli bedre i power play, men også i fem mot fem. Det er ingen hemmelighet at vi har slitt med å score mål. Forhåpentligvis kan han komme inn og gi oss det lille ekstra, samt hjelpe oss med å score mål, sier han.

Les også: Sparket treneren – tapte nok en kamp

Rangers-trener John Tortorella ville på sin side si minst mulig om Zuccarello mandag.

– Jeg har ingen informasjon om hva som skjer. Jeg har virkelig ikke det. Jeg aner ingenting om «Zucc». Han er ikke en del av laget vårt nå. Det er ingen vits for meg å snakke om «Zucc» så lenge han ikke er her, sier han.

Zuccarello kom til Rangers i 2010, men forlot Madison Square Garden etter fjorårssesongen. Nordmannen endte med 52 kamper og åtte mål.